Doua grupuri electrogene KOHLER T1900 au fost livrate într-o singură săptămână în două locații diferite din țară, acțiune ce a implicat o coordonare între mai multe departamente Best Tools: comercial, tehnic și logistic. Generatoarele au fost distribuite în regiunile Moldova și Transilvania.

Generatoarele T1900 de la KOHLER-SDMO sunt produse în Franța, dotate cu alternator Leroy-Somer și motor Mitsubishi (Japonia). Acestea au o putere de 1900kVA, o autonomie îndelungată și sunt montate în containere insonorizate. Generatoarele vor deservi depozite logistice.

Pregătiri

Înainte de fiecare livrare, echipa tehnică dedicată proiectelor cu grupuri electrogene testează amplu echipamentele, simulând sarcini în modul stand-by și prime. Atunci când inginerii Best Tools bifează toate elementele verificabile, se aprobă livrarea către clientul final.

Pentru ca fiecare proces să se realizeze exact după instrucțiunile producătorului, reprezentanții Best Tools sunt implicați în instalarea grupurilor electrogene, care este realizată sub atenta supraveghere a echipei din cadrul departamentului. Tehnicienii Best Tools participă anual la sesiuni de training organizate de KOHLER în Franța, tocmai pentru a putea realiza astfel de operațiuni complexe.

Best Tools x Kohler

Best Tools Company este dealer exclusiv KOHLER în România, unde distribuie gama completă de grupuri electrogene a producătorului americano-francez (1kVA – 4500kVA). Generatoarele Kohler sunt cunoscute la nivel mondial pentru calitățile și performanțele impresionante, în orice conjunctură.

Click – generatoare KOHLER-SDMO

Click – contactează-ne!