Cel mai important producător de echipamente de colectare și de transfer al deșeurilor din Europa, Geesinknorba, preia conducerea pe piața de gestionare a deșeurilor din regiunea nordică a Bătrânului Continent.

Progres tehnologic

Echipamentele produse de Geesinknorba devin astfel cele mai populare în acest segment de piață din țări precum Suedia, Norvegia, Finlanda sau Islanda. Succesul se datorează în special inovării și adaptării la utlimele tendințe ale pieței. Producătorul se laudă cu un număr mare de unități vândute în ultima perioadă, ponderea mașinilor complet electrice fiind din ce în ce mai ridicată, așa cum explică și reprezentantul Geesinknorba în țările nordice, domnul Thomas Thuresson:

 

”Vehiculele hibride de colectare a deșeurilor de la Geesinknorba sunt, de asemenea, populare pe piața de gestionare a deșeurilor din nord. În 2018, filiala a livrat treizeci și opt de unități doar către Stockholm. Sucursala a livrat, de asemenea, șase unități LI-On Power Pro – complet electrice către compania norvegiană de gestionare a deșeurilor.”

 

Impact global

Deșeurile a mai mult de două zeci de milioane de oameni din această regiune sunt procesate prin intermediul echipamentelor Geesinknorba, producătorul deținând aproximativ 50% din această piață, iar în unele țări, de exemplu în Islanda, acesta ocupă chiar 95% din segment.

Geesinknorba oferă un pachet total de gestionare a deșeurilor pentru piața Europei de Nord, susținut în primul rând serviciul de post-vânzare, service și piese de rezervă. Compania promovează și oferă soluții durabile de gestionare a deșeurilor pe această piață atât pentru prezent, cât și pentru viitor.