Iată câteva tehnici de curățare și află care sunt cei mai importanți factori care oferă rezultate remarcabile atunci când vorbim de curățenie: află cum poți curăța eficient și rapid, iar munca ta va fi mai ușoară.

Secretul curățeniei perfecte constă într-o combinație de patru factori care contribuie la eliminarea completă a murdăriei acumulate și oferă cea mai bună opțiune din punct de vedere economic.

Temperatura, substantele utilizate, timpul de contact și puterea mecanică sunt factorii care determină eficiența întregii proceduri de curățare.

Substanțele chimice

Este important să alegi soluția chimică cea mai potrivită tipului de murdărie care trebuie îndepărtată – detergenți de întreținere, degresanți, substanțe de îndepărtare a calcarului etc.

Temperatura

Efectul apei calde (până la 50 ° C) determină acțiunea detergentului, care începe procesul de curățare. Temperatura camerei și a locului de muncă influențează, de asemenea, rezultatul final.

 

Timpul de contact 

Timpul de contact este timpul necesar pentru ca produsul chimic să lucreze cel mai eficient pe murdărie. Este recomandat să se respecte timpul minim, pentru ca detergentul să acționeze asupra murdăriei.

Puterea mecanică

Aceasta cuprinde toate acțiunile manuale și mecanice care elimină murdăria menținută în faza de dispersie prin soluția de detergent (curățarea cu perie, mașinile cu perie unică, uscător etc.)

În aceste cazuri specifice, alegerea celei mai potrivite substanțe chimice și menținerea timpului de contact pe murdărie va afecta rezultatul final, mult mai mult decât intervenția mecanică. Prin urmare, este foarte important să știm cum să profităm de eficacitatea diferiților factori pentru a obține un rezultat optim.

Optează pentru echipamentele profesionale de curățenie de la RCM Italia care combină excepțional toți cei 4 factori principali pentru reușita muncii tale.

Best Tools Company este unic importator și distribuitor în România al mai multor lideri de piață în domenii precum managementul deșeurilor, grupuri electrogene, echipamente de curățenie stradală sau construcții.  Asigurăm consultanță pentru proiecte, atât în privința alegerii și dimensionării echipamentelor, cât și condițiilor speciale de finanțare, transport, instalare și punere în funcțiune.