Vă invităm să vă alăturați evenimentului nostru, Best Tools Open Doors – Bacău 2024, unde vom aduce în prim plan cele mai avansate utilaje și tehnologii din domeniul salubrizării, deszăpezirii, a curățeniei industriale și energie. Evenimentul se va desfășura pe data de 9 aprilie 2024, între orele 10:00 și 16:00, la sucursala noastră de pe strada Tineretului 54, Mărgineni, județul Bacău.

Utilaje de Salubrizare și pentru Deszăpezire

Best Tools Open Doors Bacău va fi o oportunitate importantă pentru autoritățile publice locale din zona Moldovei, precum și pentru operatorii privați sau de stat din aceeași regiune, de a descoperi cele mai recente soluții tehnologice în domeniul utilajelor pentru salubrizare și deszăpezire. Vom expune automăturători stradale Bucher Municipal și utilaje pentru deszăpezire într-o gamă completă.

Utilaje Multifuncționale pentru Diverse Aplicații Municipale

Best Tools Open Doors va oferi, de asemenea, o privire detaliată asupra utilajelor municipale multifuncționale, proiectate să facă față unui spectru variat de sarcini și activități. Vom demonstra modul în care aceste utilaje pot să sprijine eficient operațiunile de curățenie urbană și rurală, oferind flexibilitate și performanță de top.

Echipamente Industriale de Curățenie și Grupuri Electrogene

În cadrul evenimentului, vă invităm să explorați gama noastră diversificată de echipamente industriale de curățenie, special concepute pentru a satisface cerințele riguroase ale mediului industrial și municipal. În plus, vom prezenta și soluții avansate de alimentare cu energie, inclusiv grupuri electrogene Kohler, esențiale pentru asigurarea unui flux constant de energie în diverse medii.

Cum puteți participa?

Pentru a vă asigura un loc la Best Tools Open Doors Bacău 2024, vă rugăm să confirmați prezența prin contactarea lui Mihai Simion, reprezentantul nostru, la numărul de telefon 0770 744 972 sau prin email la mihai.simion@best-tools.ro. Termenul limită pentru confirmare este 22 martie 2024.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim și să explorăm împreună gama de utilaje expuse. Best Tools Open Doors Bacău 2024 va fi o experiență utilă, aducând laolaltă nu doar echipamente de ultimă generație, ci și specialiști din întreaga regiune a Moldovei.