Vineri, 19 mai 2017, Best Tools lansează în România gama de motoare și generatoare KOHLER seria KD, cu puteri de până la 4200 kVA, în cadrul unui eveniment organizat la Stejarii Country Club din București. Evenimentul va începe la ora 16.00. În cadrul evenimentului vor avea loc atât prezentări ale noilor motoare și a performanțelor acestora cât și descrieri detaliate ale grupurilor electrogene cu motorizări KOHLER din seria KD.

Prezentările vor fi urmate de un cocktail în care invitații vor avea ocazia sa vadă expuse modele de grupuri electrogene cu motorizări KOHLER și să participe la un turneu de Golf Pro. La finalul turneului aceștia vor primi premii surpriză.

B.T. Best Tools Company a fost înfiinţată în anul 2006, începându-și activitatea prin distribuirea echipamentelor de curăţenie cum ar fi: aspiratoare industriale, maşini de spălat pardoseli şi maşini de măturat. În timp, gama de echipamente a fost diversificată, dezvoltând patru divizii separate. Prima divizie se ocupă acum în continuare de vânzarea echipamentelor de curăţenie şi echipamentelor de salubrizare, a doua de grupuri electrogene si UPS-uri, a treia o reprezintă partea de reprezentare şi distribuţie a echipamentelor de construcţii in timp ce ultima are ca obiect închirierea generatoarelor de curent.

BT Best Tools Company, distribuitorul pentru România al grupurilor electrogene KOHLER-SDMO acoperă mai multe segmente de piaţă precum cel industrial, al echipamentelor portabile, echipamentelor destinate închirierii sau cel al proiectelor speciale. In timp, a reuşit să dezvolte cu succes mai multe canale de distribuţie pentru toată gama de echipamente din portofoliul grupului KOHLER-SDMO.

Având peste 100 de ani de experiență ca specialist la nivel mondial în grupuri electrogene, parteneriatul dintre KOHLER și SDMO a intrat într-o nouă eră odată cu lansarea noilor modele de grupuri electrogene din Seria KD, echipate cu propriile sale motoare KOHLER.

Gama de generatoare KD SERIES furnizează soluții fiabile caracterizate de un consum redus de combustibil, intervale lungi de întreținere și soliditate de neegalat pentru o gamă largă de aplicații.

Pentru participare contactați: vanzari@best-tools.ro