Trei autogunoiere Geesinknorba pe șasiu Mercedes-Benz au plecat de la sediul Best Tools către Cluj Napoca și Drobeta-Turnu Severin.

Este doar una dintre numeroasele livrări care se fac săptămânal către clienți din toată țara și nu numai.

Managementul Deșeurilor este un domeniu în care Best Tools Company are o experiență din ce în ce mai bogată, reușind în timp să creeze parteneriate cu producători de renume mondial.  Geesinknorba este cel mai mare producător de echipamente de colectare și de transfer al deșeurilor din Europa și unul dintre cei mai importanți parteneri ai Best Tools. Autogunoierele puse la dispoziție de liderul din segment sunt concepute astfel încât să fie eficiente, puternice, sigure și nu în ultimul rând, prietenoase cu mediul înconjurător.

 

La Best Tools se regăsește gama completă de autogunoiere mari și mici Geesinknorba. Producătorul se remarcă în domeniu cu unele dintre cele mai avansate utilaje din punct de vedere tehnologic. Încă din anul 2001, Geesink produce autogunoiere hibrid, ajungând în ziua de azi să ofere pieței chiar și o gunoieră complet electrică. La secțiunea Managementul Deșeurilor de pe site-ul Best Tools se pot găsi unele dintre cele mai calitative autogunoiere de pe piața Europeană.