Sibilia este unul dintre cei mai importanți producători din lume de aspiratoare industriale pentru aplicații grele. Consacratul producător dezvoltă, fabrică și oferă utilaje care aspiră materialele și reziduurile din instalații și de pe oricare altă suprafață. Aspiratoarele industriale ajută la menținerea liniilor de producție curate și eficiente, la îmbunătățirea calității zonelor de lucru și crește semnificativ siguranța personalului.

Scurt istoric

Compania Sibilia a luat naștere în 1936, din spiritul antreprenorial al lui Angelo Sibilia. Prima reformă industrială a companiei a început în 1947, odată cu construcția unei turnării din fontă. Din 1993, direcția tehnică a companiei a fost trasată de Alberto Sibilia, fiul fondatorului, care a adus repede Sibilia pe poziția de lider mondial în sectorul producției aspiratoarelor industriale. În prezent, Sibilia este prezentă în întreaga lume, având o rețea mondială de parteneri și agenții.

Dragonfly

Sibilia Dragonfly este soluția perfectă pentru aplicații ce necesită deplasarea aspiratorului în mai multe puncte. Acesta poate fi folosit și într-un punct fix, de asemenea. Aspiratorul Dragonfly este dotat cu un motor diesel cu răcire cu apă și dispune de pompe de tip „fluture”, special concepute pentru a-i oferi sistemului valori mari de aspirare. Tancul de depozitare este de tip ciclonic, cu un sistem automat de curățare a filtrelor și dispune de un sistem hidraulic instalat astfel încât să permită deschiderea valvei și eliminarea rapidă a elementelor aspirate. În plus, aspiratorul industrial Sibilia Dragonfly este conceput cu scopul de a fi montat pe remorcă, eficientizându-se transportul acestuia.

Sibilia S30

S30 este un aspirator de înaltă performanță, special conceput pentru aplicații grele, complexe. Acesta poate fi utilizat atât în variantă fixă, cât și mobilă. Datorită puterii sale extrem de mare de aspirare și a dimensiunilor ridicate, aspiratorul industrial S30 este perfect pentru aspirarea și transportul cantităților mari de reziduuri. Aspiratorul este disponibil cu două variante de motorizare: motor termic (diesel) și motor electric. Ambele versiuni sunt extrem de puternice și oferă performanțe similare. Versatilitatea aspiratorului Sibilia S30 este recunoscută în domeniu, iar fiabilitatea și performanța sunt garantate de experiența îndelungată a producătorului.

Aplicații

Best Tools Company distribuie gama completă Sibilia, alcătuită din aspiratoare industriale performante, de dimensiuni și puteri diferite, potrivite în toate tipurile de aplicații. Aspiratoarele industriale Sibilia sunt ideale în aplicații din domenii ca prelucrarea metalelor, fabricarea cimentului, industria energetică, industria ambalajelor, industria sticlei, cea alimentară, chimică, minerit și industria textilă.

Siguranță și performanță

Fiecare unitate de aspirare este supusă unor examinări riguroase și este testată în cele mai grele condiții, pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate. Majoritatea aspiratoarelor industriale Sibilia sunt supuse inspecțiilor de către comisii externe și internaționale, care testează următorii parametri: eficiența de filtrare, eficiența în eliminarea deșeurilor și substanțelor toxice sau periculoase -protejarea împotriva descărcărilor electrostatice-adecvarea lucrărilor în zonele cu risc de explozie (Atex). Majoritatea aspiratoarelor industriale Sibilia sunt concepute astfel încât să se potrivească atât în aplicații unice, unde aspiratorul este fix, cât și în aplicații ce necesită deplasarea.

Click – Aspiratoare industriale Sibilia

Click – Toată gama de utilaje pentru curățenie

Click – Contact departament curățenie

Click – Broșură echipamente curățenie