Best Tools Company este dealer exclusiv Kohler-SDMO în românia, oferind spre vânzare grupuri electrogene cu puteri cuprinse între 1 kVA și 3300 kVA. Serviciile post vânzare au un rol deosebit de important în colaborarea cu clienții, de aceea se investește constant în dotarea laboratorului service de la sediul Best Tools din București, dar și în expansiunea parcului de autolaboratoare.

Service și mentenanță pe întreg teritoriul României

Grupurile electrogene oferite spre vânzare sau închiriere sunt monitorizate îndeaproape, iar reviziile și reparațiile sunt executate mereu la timp. Experiența specialiștilor Best Tools este una vastă, dat fiind faptul că aceștia sunt prezenți constant la clienți și nu numai cu scopul de a se asigura că toate grupurile electrogene funcționează perfect. Tehnicienii Best Tools sunt instruiți direct de către Kohler SDMO și participă anual la workshop-uri organizate de producătorul de generatoare de current.

Dotări

Cu ajutorul load bank-ului din dotare, tehnicienii Best Tools pot testa generatoarele de curent la sediu și nu numai. Acest banc de testare oferă informații importante despre funcționarea grupurilor electrogene, identificând cu o exactitate remarcabilă anumite erori din sistem.

Cele 15 mașini de service sunt dotate astfel încât să le ofere tehnicienilor toate resursele necesare intervențiilor din toată țara.

Best Tools Company pune accent pe o colaborare lungă și productivă cu clienții, de aceea oferă soluții post-vânzare de calitate. Vânzarea este doar un proces din ansamblul de soluții pe care compania le oferă.

Click – Service generatoare

Click – Grupuri electrogene