Compania Best Tools activeaza pe piata din Romania inca din anul 2006 in calitate de importator si distribuitor pentru echipamente si utilaje profesionale, detinand o experienta indelungata atat in domeniul vanzarilor cat si al serviciilor post-vanzare.

Activitatea firmei a inceput cu doua divizii: cea de echipamente de curatenie si divizia de echipamente de constructii. In timp, compania s-a dezvoltat prin infiintarea a inca doua departamente: unul care se ocupa cu vanzarea de grupuri electrogene si celalalt ce se ocupa cu importul si distributia utilajelor de salubrizare.

Best Tools Company este unic importator si distribuitor in Romania al mai multor lideri de piata in domenii precum managementul deseurilor, grupuri electrogene, echipamente de curatenie stradala sau constructii.

Furnizorii companiei au fost selectati pe baza unor criterii foarte riguroase in ceea ce priveste calitatea, durata indelungata de utilizare si usurinta in exploatare. Produsele inglobeaza tehnologii si echipamente ultramoderne, rezultat al muncii unor departamente specializate in proiectare si dezvoltare. Printre parteneri se numara companii de renume precum: KOHLER SDMO, Bucher Municipal, Multihog, Geesinknorba Group, Riello, Swepac, Probst, Saint Gobain, Contec, Comet, Elsea, RCM si Mastervac.

Best Tools Company detine cel mai nou parc de grupuri electrogene destinate inchirierii din Romania și unul dintre cele mai mari in ceea ce priveste numarul de unitati disponibile ce pot fi utilizate intr-o gama vasta de aplicatii.

Servicii Oferite

Suport tehnic – consultanta, asigurare garantie, furnizare documentatie, suport online, etc.

Contracte de intretinere – Best Tools va pune la dispozitie contracte integrale de intretinere pentru toate echpamentele, acestea includ inspectii periodice precum si interventii in caz de avarii.

Training – la fiecare livrare, odata cu punerea echipamentelor in functiune, asiguram training gratuit cu personalul operator.

Piese de schimb – avem permanent disponibile in stoc o gama larga de piese de schimb, de origine, precum si consumabile, kit-uri de intretinere, etc.

Programele specializate furnizate de producatori ne ofera toate informatiile necesare legate de piesele de schimb preventive, care trebuie aprovizionate.

Livram in cel mai scurt timp, in orice zona din Romania, direct catre clientul final.

Interventiile se pot realiza atat in atelierul propriu de service, auto-laboratoarele mobile, dar si prin intermediul retelei de dealeri, dezvoltata la nivel national.

Proiecte speciale

Asiguram consultanta pentru proiecte, atat in privinta alegerii si dimensionarii echipamentelor, cat si conditiilor speciale de finantare, transport, instalare si punere in functiune.

Compania Best Tools detine auto-laboratoare mobile ce ofera serviciii de service pe tot teritoriul tarii.

Click – Profilul Best Tools