Detalii produse

Categorii produse

https://youtube.com/watch?v=_h9QL1Iw
https://www.youtube.com/embed/U7ZMDbNs0wA

Autogunoiera K5

Autogunoiera de dimensiuni medii, ideala pentru numeroase tipuri si medii de utilizare.

Descriere produs

Compactorul K5 este un echipament proiectat pentru colectarea deseurilor urbane solide si diferentiate.

Buncarul colector este realizat in intregime din foi de otel de inalta calitate, cu pereti drepti si curbati si este facut intr-o singura bucata pe fiecare parte (inclusiv acoperisul).

Practicalitate

Capacul din spate este articulat de partea superioara in scopul de a face posibila deschiderea completa in timpul fazei de eliminare a deseurilor. In partea de jos a capacului din spate se afla cuva de incarcare. Capacul din spate este proiectat si fabricat pentru a putea primi direct deseurile aduse de vehiculele satelit. Sistemul de colectare a deseurilor este de tip mono-lopata articulata (carucior si lopata) operata de cilindri hidraulici. Miscarea sincronizata genereaza o presiune dubla asupra deseurilor realizand astfel un raport ridicat de compactare.

Functii multiple

Operatiunea de compactare poate fi, in mod alternativ, realizata manual, semi-automat sau automat si sincronizata cu miscarile liftului.

Descarcarea deseurilor se realizeaza, cu capacul din spate deschis in totalitate, prin intermediul unei placi de expulzare, situata in interiorul corpului, care este operata in mai multe etape de un cilindru cu efect dublu ce genereaza, de asemenea, o contra-presiune in timpul operatiei de incarcare a deseurilor.

Acest echipament se poate personaliza in functie de nevoile clientilor.

Search