fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Multihog MH75

O mașină, un șofer, nenumărate aplicații.

Explorează utilajul multifuncțional MH75 al producătorului irlandez Multihog. Dacă dorești să îl studiezi în detaliu, nu ezita să ne contactezi sau sa ne vizitezi la sediul Best Tools din București.

Descriere produs

Peste 40 de funcționalități

Utilajele multifuncționale Multihog se remarcă în primul rând prin gama largă de accesorii cu care pot fi dotate. Astfel, prin intermediul celor peste 40 de tipuri atașamente, tractoarele Multihog se remarcă în tot atâtea activități. Producătorul irlandez Multihog fabrică o varietate mare de atașamente destinate unei game extinse de aplicaţii, pornind de la întreţinerea drumurilor, deszăpezire sau curăţenie, până la întreţinerea gazonului. Ataşamentele au o construcţie robustă fiind fabricate la cele mai înalte standarde de calitate, redând astfel durabilitate, eficienţă, dar şi siguranţă în utilizare.

Accent pe șofer

Multihog pune mult accent și pe oferirea unor condiții de lucru cât mai relaxate. Operatorul/șoferul utilajelor multifuncționale irlandeze este în deplin control. Ușurința cu care se manevrează, simplitatea comenzilor și predictibilitatea generală a utilajului fac din Multihog un tractor orientat către șofer, ideal chiar și în condiții de lucru extrem de solicitante. Siguranța operatorului este un alt punct forte al utilajelor Multihog.

Dacă vrei să îl vezi în realitate, te așteptăm la sediul Best Tools din București. Contactează-ne pentru detalii!

Click – Toată gama Multihog

Search