fbpx

Detalii produse

Categorii produse

MEKA 100 IF

Aspirator aflat la promoție. Noul preț este de 2800 de Euro. Aspirator industrial trifazat pentru span si ulei, cu functie de separare. Descopera mai jos produsul si contacteaza-ne daca ai intrebari sau nelamuriri. Un specialist Best Tools iti va raspunde la orice intrebare si te va ghida catre aspiratorul industrial perfect pentru necesitatile tale. *Oferta supusa unor termene si conditii.

Descriere produs

Dotari Standard

Mobil, compact si puternic, aspiratorul TECNOIL este ideal pentru aspirarea lichidelor (ulei, lichid de racire, etc) amestecate cu span metallic. Acesta separa lichidul de partile metalice, recuperand si inmagazinand lichidul.

Aspirarea este realizata cu ajutorul a trei motoare de tip by-pass in doua trepte, plasate in interiorul unei carcase de otel, realizand o depresiune foarte mare (max. 280 mbar), fiind actionate de comutatoare independente. Un indicator de vacuum indica in permanenta orice anomalie in functionare (blocarea filtrului, anomalii in aspirare, etc); capul motor este protejat de un filtru de nylon si un dispozitiv flotor, care intrerupe automat aspirarea cand containerul este plin.

Un grilaj metalic cu o capacitate de 40 litri retine partile maetalice, in timp ce uleiul curat merge in containerul inferior (100 litri). Dupa umplerea containerului este posibila descarcarea lui , prin simpla rotire a unui maner care va inversa astfel fluxul motorului, realizand astfel evacuarea. Containerul este realizat din otel protejat la interior de un strat de poliester, fiind compact si usor de manevrat. Aspiratorul este dotat cu doua cosuri pentru accesorii si furtune.

Aspiratorul este montat pe un carucior robust din otel, echipat cu roti pivotante si cu frana.

Aplicatii

Aspirarea uleiurilor si lichidelor de racire amestecate cu span metalic de la masinile de prelucrare a metalelor.

Filtrarea si recuperarealichidelor

Avantaje

Colectarea si descarcarea rapida a lichidelor filtrate

Reducerea timpilor de stationare a masinilor de prelucrare

Economie prin recuperarea si utilizarea de mai multe ori a lichidelor

Este necesar un singur operator

Caracteristici tehnice

 

Tensiune

           Volt
HZ

400-690
50/60

Putere

KW
HP

3
4

Depresiune maxima*

mm.H2O

3000

Debit de aer maxim**

M3/h

300

Capacitate lichid

litri

100

Capacitate solid

litri

40

Diametru furtun aspirare

mm

50

Diametru de aspirare

Ø

80

Nivelul de zgomot

dB(A)

73

Dimensiuni

cm.

52×60

Inaltime

cm.

150

Greutate

Kg.

75

Evacuare lichid

Prin inversare flux aer

Debit evacuare

Litre/min

100

 

Search