fbpx

Detalii produse

Categorii produse

MBF 10

Aspirator industrial fix destinat montarii pe masina de prelucrat

Descriere produs

DOTARI

Unitatile de aspirare din gama MBF sunt unitati proiectatepentru aspirarea prafului si maerialului solid continuu, deobicei fiind direct montate pe sasiul masinii.

Unitatea de aspirare este un motor cu turbina de tip blower: ventilatorul fiind direct montat pe axul motorului, acest tip de motor nu mai necesita un system de transmisie suplimentar, avand o rotatie de 2850 rpm. Din acest motiv nu are nevoie de mentenanta, fiind ideal pentru lucrul non-stop sau in conditii foarte grele. Este foatre rezistent si silentios in acelasi timp; un intrerupator termic opreste motorul in caz de supraincalzire. Tabloul de comenzi include un intrerupator (clasa protectie IP 55) si un buton de oprire de urgenta. Un indicator de vacuum permite verificarea constanta a performantelor aparatului precum si detectatrea eventualelor blocari ale filtrelor. Un filtru difuzor reduce viteza si implicit zgomotul aerului la evacuare.

Modelele MBF sunt dotate cu un scuturator manual al filtrului, care ii permite o curatare facila si eficienta. Standard, filtrul este din poliester, avand o suprafata de filtrare de 8000 cm2 si o clasa de filtrare L (particule mai mari de 3 microni). La cerere, sunt disponibile si filtre specifice (pentru temperaturi ridicate, pentru praf fin , din teflon, etc).

Containerul este din inox, avand o capacitate de 25 litri. Duza de aspirare are un deflector intern si un diametru de 50 mm cu reductii disponibile de 50, 38 sau 32 mm in diametru. Sasiul este realizat din otel vopsit in camp electrostatic.

MODEL


MBF 10

Tensiune

Putere

KW

0.75

Depresiune

mm.H2O

2000

Debit maxim de aer

M3/h

140

Suprafata filtru (pocket filter)

Cm2

8000

Eficienta filtru

CAT (BIA) / micron

L

3

Scuturare filtru

manual

standard

Capacitate

Lt.

25

Diametru furtun aspirare

mm

50

 

Search