Detalii produse

Categorii produse

Instalatie de transport si montaj borduri Trans Mobil TM

Instalatie de transport si montaj borduri Trans Mobil TM – echipamentul a obtinut premiul pentru inovatie in 2008 GaLaBau

Descriere produs

Transportor pentru montaj Trans Mobil TM

Un utilaj compact ii universal pentru transportul ii manipularea materialelor de constructii paletizate ii montarea cu vid.
Având o greutate de doar aproximativ 1.300 kg, poate fi transportat cu uiurinta cu o remorca obiinuita.

Posibilitatea de adaptare pentru toate tipurile de lucrari de constructii: constructii civile, drumuri, horticultura ii amenajare peisagistica, precum ii subcontractari.

Agregatul puternic de montaj cu vid permite montarea rapida a elementelor grele de constructii, fara efort ii fara solicitare fizica.

•    Pilonul agregatului de montaj cu vid poate fi reglat în pozitie perfect verticala, cu ajutorul a doua piulite de strângere, chiar ii pe teren accidentat (aprox. +/- 8,5 grade lateral; +/- 13 grade pe directia de mers).
•    Gama larga de dispozitive de prindere cu aspiratie pentru toate materialele de constructie uzuale, cum ar fi dale, borduri, rigole etc.
•    Sistemul de ridicare este prevazut cu doua brate. Caracteristici: brate lungi, în forma de pana, cu o lungime de lucru de 1.090 mm ii posibilitatea de reglare pe orizontala. Înaltimea de ridicare de 340 mm, capacitatea de ridicare 1.500 kg.
•    Pentru paleti cu latimea de maximum 1.200 mm
•    Åženile solide ii puternice din cauciuc – astfel, TRANS MOBIL TM poate manevra foarte bine ii fara probleme chiar ii pe teren accidentat. Viteza de deplasare aprox. 2,2 km/h.

•    Dimensiuni pentru transport:

                  Latime totala 1.800 mm (71”)
                  Înaltime totala 2.280 mm (90”)
                  lungime totala 3.480 mm (137”).
 

Download PDF

Search