Detalii produse

Categorii produse

Instalatie cu vacuum pentru montaj borduri JUMBO BV vario

Instalatie cu vacuum pentru montaj borduri JUMBO BV vario

Descriere produs

Maiina cu vid pentru montat borduri Jumbo BV vario: flexibila ii sigura

Daca bratul de macara al unei maiini cu vid pentru montat borduri intra în zona circulata a drumului, poate genera o situatie periculoasa.

Pâna acum, acest lucru se putea evita numai folosind o macara cu brat rigid. Macaralele cu brat articulat existente ofera unele avantaje, cum ar fi cele legate de spatiul de lucru, dar, de regula, prezinta dezavantaje, pentru ca nu se poate evita riscul rotirii bratului ii intrarii în zona circulata. Probst aduce solutia perfecta, prin introducerea bratului articulat „SAFESTOP“ combinat cu o suspensie oscilanta, pentru a raspunde atât cerintelor de siguranta, cât ii celor de functionalitate.

Prin intermediul celor 2 iuruburi de reglaj, operatorul poate stabili daca doreite sa efectueze operatiuni de montaj numai pe partea stânga, numai pe partea dreapta sau pe ambele parti ale încarcatorului. Acum se pot executa uior, rapid ii în conditii de siguranta lucrari de montare de pâna la 150 kg, inclusiv pe lânga pereti ii în jurul copacilor sau stâlpilor.

Compromisuri în ceea ce priveite siguranta?

Niciodata la Probst!

•    Pozitionarea simpla a sarcinii gratie combinatiei dintre bratul articulat ii suspensia oscilanta.
•    Rabatarea simpla, actionata hidraulic, a bratului pentru dimensiuni compacte la transport.
•    Dispozitiv de schimbare rapida pentru înlocuirea placilor de aspiratie; în portofoliu exista mai multe tipuri de placi de aspiratie. Turbina de aspiratie puternica pentru ridicarea în siguranta a materialelor poroase.
•    Actionare cu motor diesel sau pe benzina, de 8,1 kW, cu pornire electrica, sau actionare hidraulica.
 

Download PDF

Search