fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Giletta UniQa

Imprastietoarele de material antiderapant Giletta UniQa sunt realizate pentru camioane medii si mari si sunt dotate cu containere disponibile de la 4 mc la 16 mc. Potrivite pentru sare, nisip sau pietris.

Descriere produs

Imprastietoarele de material antiderapant Giletta UniQa

-Imprastietoare pentru camioane medii si mari.

-Containere disponibile de la 4 mc la 16 mc.

-Potrivite pentru sare, nisip sau pietris.

Modelele Giletta UniQa UH, UniQa UK si UniQa UP

UniQa UH are cureaua de imprastiere din metal, UniQa UK din cauciuc iar UniKa UP de tip burghiu, toate pot imprastia sare, nisip sau pietris si se pot monta pe camioane medii sau mari. Bucarul, sudat in totalitate pentru a preveni vibratiile, este facut din otel inoxidabil, AISI 304, si asigura incarcarea fara niciun fel de deformare.

Modelul Giletta UniQa Conbi

Imprastietoare si pulverizatoare pentru camioanele mari.

Sisteme de alimentare cu banda metalica

Sistemul de alimentare se realizeaza prin cureaua de metal, un otel inoxidabil AISI 304 cu traverse. Lantul este ghidat de pinioane dintate care permit o tractiune constanta, mentinand o translatie sincronizata, fara derapaje.

Sisteme de alimentare cu banda de cauciuc

Sistemul de alimentare este realizat printr-o curea din cauciuc natural, cu miez din poliester si nylon. Rola de tractiune care misca cureaua de cauciuc este incoronata, pentru a evita abaterile laterale si pentru a minimiza derapajele.

Sisteme de alimentare cu melc

Sistemul de alimentare este realizat de un melc cu pasul variabil, care este conceput ca sa asigure alimentarea cu material si sa goleasca tancul uniform. Burghiul este tratat special pentru o rezistenta sporita la coroziune. In functie de model, sararita Giletta Uniqa poate avea rezervoare si tancuri de solutie salina de diferite capacitati.

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii tehnice. Noi te vom ajuta sa alegi sararita perfecta pentru necesitatile tale.

Search