Detalii produse

Categorii produse

Dispozitiv pentru montat borduri VZ-H uni

Dispozitiv pentru montat borduri VZ-H uni

Descriere produs

Cleite de montaj VZ-H uni

O mare varietate de elemente pentru constructii de drumuri ii civile, horticultura ii amenajari peisagistice, pot fi manipulate ii montate cu ajutorul acestui cleite multifunctional: borduri prefabricate, borduri de granit, ziduri de sprijin în forma de L, elemente de zid, blocuri din piatra naturala, pavele cu gazon etc. Posibilitati de reglare infinite – fara a modifica reglajele cleitelui, se pot prelua ii monta produse într-o gama de la 0 la 1.500 mm. Versiunea completa VZ-h uni-KV se livreaza cu 3 perechi de gheare de prindere din cauciuc, dispozitiv de prindere VZ-h uni, rotor

hidraulic continuu, suspensie universala pentru excavator ii set de furtunuri hidraulice (utilajul purtator trebuie sa dispuna de 2 circuite hidraulice separate pentru actionarea acestei versiuni complete). Versiunea de baza VZ-h uni BV include un dispozitiv de prindere VZ-h uni ii 2 perechi de gheare de prindere din cauciuc.

•    Ghearele de prindere standard sunt înlocuite cu gheare de prindere pentru pietre D(FS)-VZ-h pentru montarea de elemente de zid, pietre ii bolovani.

Accesoriu suplimentar: adaptor multifunctional de prindere EA(RG)-VZ-h) pentru montarea cu precizie a pâna la 6 pavele cu gazon (în functie de dimensiunile iirului) la o singura trecere. Adaptorul poate fi inversat, astfel încât sa se poata monta cu precizie milimetrica dale de mari dimensiuni cu ajutorul ghearelor de prindere din otel.
 

Download PDF

Search