fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Automaturatoare Bucher CityCat V20 | Stoc 1 Buc.

Modelul emblematic de măturătoare stradală din clasa 2 m³ a Bucher Municipal. Aspirație îmbunătățită – mult superioară modelelor din competiție, confort sporit, conectivitate îmbunătățită, sustenabilitate. Automăturătoare concepută de inginerii cu zeci de ani de experiență ai Bucher Municipal – cel mai important producător de automăturători din lume.

*Pentru cotații de preț și detalii suplimentare, contactează-ne!

Product Description

Faceți cunoștință cu CityCat V20

Cu o sarcină utilă de 2,1 t și o greutate brută de 4,8 t, automăturătoarea Bucher CityCat V20 oferă o capacitate de încărcare remarcabilă, performanțe excelente de măturare, direcție articulată cu o precizie de neegalat, dar și un motor diesel Euro 6 de ultimă generație.

Motor cu emisii reduse

CityCat V20 vine echipat cu un motor diesel Euro 6, care funcționează lin și este economic, oferind performanțe echilibrate în funcție de sarcină și care, prin urmare, garantează valori reduse ale consumului de combustibil și ale emisiilor de noxe. Măturătoarea este disponibilă și cu un motor standard de emisii Tier 4 Final. Datorită unui motor diesel cu poluare redusă, cu acționare hidrostatică controlată, AdBlue și sistem de posttratare a gazelor de eșapament, mașina de măturat compactă de 2 m³ îndeplinește standardele stricte de emisii și, în același timp, furnizează toată puterea necesară.

Manevrabilitate unică în clasa compactă

Direcția articulată oferă o agilitate excepțională, manevrabilitate perfectă și stabilitate direcțională maximă, permițându-i șoferului să se concentreze pe deplin asupra operațiunii de măturare stradală. Sistemul articulat de direcție, în combinație cu peria frontală, fac din CityCat V20 un utilaj perfect pentru curățarea unei varietăți de spații, de la cele mai înguste alei până la locuri deschise.

Confort și siguranță

Noua cabină cu design ergonomic și testată ROPS, împreună cu sistemul de suspensii inovativ asigură o experiență unică de conducere. Utilizarea eficace a utilajului de măturat este asigurată de un concept simplu, dar extrem de eficient: operarea funcțiilor măturătorii cu o singură mână. Sistemul de control „Smart-Con”, accesat prin intermediul display-ului cu touch screen Csense îl invită pe operatorul utilajului într-o nouă eră a controlului intuitiv al funcțiilor automăturătorilor, unde se pune accentul pe siguranța și confortul șoferului.

De reținut:

  • Direcție articulată
  • Sarcină utilă de 2.1 tone
  • Lățime de măturare de 2700 mm
  • Standard de emisie Euro 6d / Tier 4 Final
  • Viteză maximă de 50 km/h
  • Buncăr cu volum de 2 m³
  • Certificat PM2.5 / 10 de 4 stele (Maximum)

Alte caracteristici

Buncărul de reziduuri de 2 m³, nou proiectat, este fabricat din oțel inoxidabil pentru a rezista toată durata de viață a utilajului. Filtrul performant este mare și ușor de curățat și asigură un debit ridicat al aerului chiar și în timpul toamnei, atunci când sunt colectate frunze, prevenind înfundarea sistemului de aspirare.

Sistem de aspirare inovator

Cu un diametru larg pentru a aspira obiecte mari și cu un ventilator mai eficient, optimizat din punct de vedere energetic, sistemul de aspirare impresionează. Punctul de admisie al aspiratorului nu atinge suprafața carosabilă, fiind în suspensie, iar acest lucru asigură o curățare perfectă a tuturor suprafețelor, oricât de inegale ar fi. La fel ca admisia de aspirație plutitoare, furtunul de aspirație drept aparține de asemenea „ADN-ului” Bucher și are ca rezultat un risc minim de blocare și un debit de aer optim pentru o funcționare fără probleme. Echipat cu o a treia perie frontală, care permite o lățime de 2700 mm, munca zilnică poate fi efectuată ușor și eficient.

Dotări

Automăturătoarea Bucher CityCat V20 dispune de o varietate de accesorii cu care este dotată în varianta standard sau pot fi alese opțional:

Furtunul de aspirare este foarte util în spațiile inaccesibile măturătorii. Acesta oferă o putere de aspirare mare. Ajustarea pozițiilor periilor este o caracteristică importantă a măturătorilor Bucher. Prin poziționarea corectă a acestora, măturarea poate fi mult mai eficientă. A treia perie mărește semnificativ lățimea de măturare și flexibilitatea de măturare. Poate fi rotită spre stânga și dreapta și este protejată de impact. CityCat V20 poate fi echipat cu un sistem de recuperare a apei, astfel încât timpul de funcționare al vehiculului să poată fi mărit și emisiile de praf minimizate. De asemenea, automăturătoarea poate fi echipată cu pompe de apă de 20 bari sau 120 bari cu lance cu pistol și tambur retractabil automat, oferind șoferului o gamă extinsă de posibilități de curățare.

Pentru detalii suplimentare și cotații de preț, contactează-ne! Un reprezentant Best Tools îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie și, dacă este necesar, te va ghida către mașina de măturat perfectă pentru necesitățile tale.

Search