fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Autogunoiera Cos.Eco – 18mc

Dacă dorești să o testezi, te așteptăm la sediul nostru din București. Dacă nu poți ajunge, contactează-ne. Reprezentanții Best Tools îți vor oferi toate detaliile despre acest utilaj pentru managementul deșeurilor.

Descriere produs

Autogunoiera Cos.Eco K5 are o capacitate de 18 mc și este montată pe șasiu Iveco Eurocargo. Aceasta este concepută pentru a colecta cantități mari de deșeuri într-un ritm alert.

Suprastructura oferă un raport de compactare 6:1, dispune de sistem de compactare cu dublă articulație, un sistem de drenare umiditate și multe altele.

Autogunoiera este modernă și eficientă și este în conformitate cu reglementările europene. Motorul Diesel Iveco E25 are norma de poluare Euro VI, iar șasiul Iveco EuroCargo este de 19 tone.

Utilajul de colectare a deșeurilor dispune de numeroase sisteme și opțiuni, despre care reprezentanții Best Tools  vă pot oferi detalii complete. Așadar, contactați-ne!

De asemenea, utilajul se află la sediul Best Tools din București. Dacă doriți să o testați, vă așteptăm. Trebuie doar să ne contactați în prealabil.

Search