fbpx

Detalii produse

Categorii produse

AF 20

Aspirator industrial pentru recuperarea fluxului de sudura

Descriere produs

Mastervac furnizeaza o gama completa de unitati de aspirare special proiectate pentru aspirarea si recuperarea fluxului de sudura, cu cateva optiuni din punct de vedere al design-ului, capacitatii si puterii:

Unitate fixa, compusa din unitatea de aspirare de 1,8 Kw si pre-separatoare de diferite dimensiuni si capacitati, disponibile atat in varianta montate pe un sasiu, fie in varianta unor unitati separate pentru usurinta montarii pe masina de sudura.

Unitate mobila, montata pe un sasiu cu roti, compusa din unitate de aspirare si pre-separator.

DOTARI

Aspirarea este realizata de catre o unitate de aspirare compusa dintr-o turbina cuplata direct la un motor fara nici un sistem de transmisie. Din aceasta cauza, unitatea de aspirare nu necesita nici un fel de mentenanta, fiind destinata lucrului continuu, foarte silentioasa, furnizand totodata performante de aspirare excelente. Unitatea de aspirare este dotata cu un releu termic care intrerupe alimentarea in caz de supra-incalzire.

Unitatea de aspirare este protejata de un filtru de poliester clasa de filtrare L, protejand motorul si turbina de praf.

Pre-separatorul este din otel vopsit (optional se poate din inox), dotat la partea inferioara cu o valva fluture cu actionare manuala pentru descarcarea gravitationala a fluxului de sudura recuperat. In interiorul pre-separatorului se afla un deflector pentru a reduce efectul abraziunii fluxului aspirat, precum si o sita pentru a separa fluxul de dimensiuni mari de cel mai fin.

Diametrul de aspirare este de 40 mm, dar acesta poate fi marit la cerere.

In varianta pe sasiu, unitatea de aspirare si cea de colectare sunt montate pe un sasiu robust in otel vopsit in camp electrostatic.

Search