TS 180 M ZONA 2-22

Aspirator industrial monofazat certificat ATEX zonele 2 si 22.

Unitatea de aspirare

Unitatea de aspirare este dotata cu o unitate de aspirare de tip motor cu turbina amplasata direct pe axul motorului, monofazat, , protejat impotriva exploziilor si certificat ATEX ZONA 2 si 22. Este o unitate astfel proiectata si construita pentru a nu necesita nici un fel de intretinere, in conditiile unei functionari de 24 ore pe zi. O unitate de aspirare foarte silentioasa, dotata cu un intrerupator termic care opreste motorul in cazul supraincalzirii.. O valva de presiune asigura racirea constanta a motorului chiar si in cazuri de utilizare in conditii foarte grele.

Unitatea filtranta

Filtrul este plasat si protejat in incinta camerei de filtrare; filtrul este confectionat din poliester conductiv antistatic, dotat cu aripioare pentru a mari suprafata de filtrare (30.000 cm2) avand o efficienta marita de filtrare (1 micron). Aparatul este dotat cu un scuturator manual al filtrului care ajuta operatorul sa curete filtrul eficient, printr-o simpla miscare in plan vertical, mentinand astfel filtrul curat. In acest fel va creste durata de viata afiltrului, mentinand ridicate performantele aparatului.

Unitatea colectoare

Materialul colectat este depozitat intr-un container confectionat din otel, dotat cu roti, avand o capacitate de 20 litri. Aparatul este montat pe un sasiu de otel dotat cu roti antistatice, una dintre roti fiind dotata cu frana : toate partile metalice sunt acoperite cu vopsea epoxy si dotate cu impamantare.

Caracteristici tehnice 

MODEL   TS 180 M Z2/22
Conformitate ATEX ZONA 2/22
Tensiune Volt
Hertz
230
50/60
Putere KW
HP
1.8
2.4
Depresiunea maxima pentru lucrul continuu mm.H2O 1800
Debit max. de aer M3/h 250
Tip filtru
Suprafata filtru
Material
Cm2
Cartus Antistatic polyester
30.000
Eficienta filtru CAT (BIA) / micron M
<1
Debit aer pe suprafata M3/M2/h 60
Capacitate Lt. 20
Diametru intrare Æ 50-38
Nivel zgomot Db(A) 72
Protectie IP 65
Izolatie Cl  
Dimensiuni cm. 55 x 48