TS 220 - 3 Kw

Aspirator industrial trifazat cu motor de 3 Kw

Unitatea de aspirare

Motorul de aspirare este dotat cu turbina de tip “channel blower” , ventilatorul fiind montat direct pe axul motorului astfel incat nu este nevoie de nici un sistem de transmisie rezultand preformante deosebit de bune la o turatie de 2850 rpm  24 ore pe zi. Motorul nu are nevoie de mentenanta astfel incat reprezinta solutia ideala pentru lucrul non-stop in regim industrial, extrem de silentioasa si foarte durabila. Motorul indeplineste gradul de protectie IP 55. Panoul de comanda include si un comutator de siguranta care opreste motorul. Sistemul de proiectare a carcasei motorului contine elemente care reduc viteza si zgomotul aerului la iesire.

Unitatea de filtrare

Unitatea de filtrare este protejata in interiorul camerei de filtrare construita din otel; filtrul este realizat din polyester, construit sub forma de buzunare pentru a mari suprafata de filtrare (20.000 cm2) si are o eficienta mare de filtrare (3 microni). Aspiratorul este dotat cu un sistem manual de scuturare a filtrului care asigura o curatare extrem de eficienta a acestuia prin intermediul unei miscari verticale de scuturare.  Realizarea unui grad ridicat de desparafuire a filtrului duce la cresterea duratei de viata a acestuia si mentine performantele de aspirare la un nivel foarte bun. Duza frontala de aspirare, realizata din aluminiu, cu diamentrul de 80mm este plasata sub filtru facand astfel posibila aspirarea in acelasi timp a prafului si a materialelor solide si lichide fara a mai fi nevoie sa schimbam sau sa scoatem filtrul.

Unitate de colectare

Praful si materialele aspirate sunt depozitate intr-un recipient realizat din otel cu capacitatea de 35 litri dota cu roti de transport care faciliteaza operatoului o manipulare si o descarcare facila a acestuia. Cuva colectoare este dotata cu manere de transport astfel incat chiar daca nu se utilizeaza o punga de colectare montata in interior operatorul va putea extrem de usor sa descarce recipientul. Unitatea de aspirare este montata pe un sasiu realizat din otel extrem de robusta dotata cu roti pivotante si sisteme de franare ; in plus, toate partile metalice sunt vopsite epoxy.

Caracteristici tehnice

Tensiune

           Volt         
  HZ

400
  50

Motor

Tip

Electric fara perii

Putere

KW
  HP

3
  4

Depresiune maxima*

mm.H2O

3.000

Depresiune continua

mm.H2O

2.300

Debit de aer maxim**

M3/h

300

Suprafata filtranta  (pocket filter)

Cm2

20.000

Eficienta de filtrare

CAT   (BIA)

L

Incarcarea de aer pe filtru

M3/M2/h

150

Capacitate container

Lt.

35

Diametru de aspirare

Ø

80

Nivelul de zgomot

dB(A)

68

Clasa protectie

IP

55

Dimensiuni

cm.

98x55

Inaltime

cm.

115

Greutate

Kg.

85