TS 751

Aspirator industrial trifazat pentru lucru continuu si aplicatii grele.

Unitatea de aspirare

Unitatea de aspirare este un motor cu turbina de tip blower: ventilatorul fiind direct montat pe axul motorului, acest tip de motor nu mai necesita un system de transmisie suplimentar, avand o rotatie de 2850 rpm. Din acest motiv nu are nevoie de mentenanta, fiind ideal pentru lucrul non-stop sau in conditii foarte grele. Este foatre rezistent si silentios in acelasi timp; un intrerupator termic opreste motorul in caz de supraincalzire. Tabloul de comenzi include un intrerupator (clasa protectie IP 55) si un buton de oprire de urgenta. Un indicator de vacuum permite verificarea constanta a performantelor aparatului precum si detectatrea eventualelor blocari ale filtrelor. Un filtru difuzor reduce viteza si implicit zgomotul aerului la evacuare.

Unitatea filtranta

Filtrul de polyester in forma de stea, si protejat in interiorul camerei de filtrare, asigura o suprafata de filtrare de 50.000 cm2 si o eficienta a filtrarii foarte ridicata (clasa L, 3 microni). Aparatul este dotat cu un scuturator manual al filtrului care ajuta operatorul sa curete filtrul eficient, printr-o simpla miscare in plan vertical, mentinand astfel filtrul curat. In acest fel va creste durata de viata afiltrului, mentinand ridicate performantele aparatului. Duza de aspirare frontala, realizata din aluminiu si plasata sub camera de filtrare, face posibila aspirarea in acelasi timp atat a prafului cat si a lichidelor si solidelor fara a fi nevoiti sa schimbati filtrul sau sa-l scoateti.

Unitatea colectoare

Materialul colectat este depozitat intr-un container confectionat din otel inoxidabil, dotat cu roti, avand o capacitate de 160 litri. Aparatul este montat pe un sasiu de otel dotat cu roti antistatice, una dintre roti fiind dotata cu frana : toate partile metalice sunt acoperite cu vopsea epoxy si dotate cu impamantare.

Caracteristici tehnice

MODEL

TS 751

Tensiune

Putere

KW

HP

5,5

7,5

Depresiune

mm.H2O

5000

Debit maxim de   aer**

M3/h

500

Suprafata filtru   (pocket filter)

 

Cm2

50.000

Eficienta filtru

CAT (BIA) / micron

L

3

Debit de aer in filtru

M3/M2/h

100

Capacitate

Lt.

160

Diam. Duza intrare

Æ

80

Nivel   zgomot

dB(A)

76

Protectie

IP

55

Dimensiuni

cm.

75 x 110

Inaltime

cm.

175

Greutate

Kg.

160