Siguranta si flexibilitatea tehnologiei cu vid

Siguranta si flexibilitatea tehnologiei cu vid

Siguranta ii flexibilitatea tehnologiei cu vid:  noul sistem de avertizare ii sistemul de comanda de la distanta de la Probst

Dotarea sistemelor cu vid cu dispozitive de alarma este obligatorie. Dar sunt aceste dispozitive întotdeauna sigure? De exemplu, bateriile se încarca atunci când este nevoie? Pentru a scuti, pe cât posibil, operatorul de astfel de întrebari, Probst lanseaza pentru dispozitivul sau de ridicat cu vid SH un nou dispozitiv de avertizare acustica inteligent.

Dotari suplimentare optionale de la Probst: sisteme de comanda de la distanta pentru flexibilitate maxima în utilizarea dispozitivelor cu vid. Dispozitivul de ridicare cu vid SH este antrenat de un motor pe benzina, lucrând, astfel, complet independent ii putând fi utilizat pe toate tipurile de utilaje de ridicare.

Aspiratia poate fi pornita ii oprita cu ajutorul telecomenzii. Operatorul nu are nevoie sa vina în contact cu dispozitivul cu vid SH. Imaginile prezinta o aplicatie în care dalele pot fi montate în iant fara a fi necesare sprijiniri, întrucât nu este nevoie de prezenta niciunui operator în iant.

Noul dispozitiv de avertizare acustica inteligent


•    se activeaza la fiecare nou ciclu de lucru, fara a fi nevoie sa fie pornit ii oprit pentru economisirea de energie.
•    Bateriile dureaza aproximativ 1 an, mult mai mult decât cele folosite de dispozitivele de avertizare standard.
•    Baterii speciale
 

Catalog Page 13.2

Catalog Page 13.3