MEKA 700 T 110

Aspirator industrial trifazat pentru span si ulei

Dotari Standard

Unitatea de aspirare este un motor cu turbina de tip blower: ventilatorul fiind direct montat pe axul motorului, acest tip de motor nu mai necesita un system de transmisie suplimentar, avand o rotatie de 2850 rpm. Din acest motiv nu are nevoie de mentenanta, fiind ideal pentru lucrul non-stop sau in conditii foarte grele (realizand o depresiune maxima de pana la 6000 mm coloana H2O). Este foatre rezistent si silentios in acelasi timp: doar 75 db. Unitatea de aspirare este protejata de un fitru de nylon si de catre un sistem flotor care opreste automat aspirararea atunci cand containerul de lichid este plin. O sita metalica cu capacitate de 60 litri, retine partile metalice, in timp ce uleiul curat se duce in containerul de ulei aflat sub sita, acesta avand o capacitate de 700 litri. Un filtru de polipropilena (eficienta 300 microni) asigura o filtrare ulterioara mai fina a uleiului.

Dupa aceea este posibila deversarea rapida a lichidului cu ajutorul pompei electrice de deversare (300 litri/min) prin intermediul unui furtun special pentru ulei, avand o lungime de 2 metri, dotat cu un pistol si valva.

Recipientul de colectare este confectionat din otel protejat cu un strat de polyester, avand o forma inclinata pentru a asigura deversarea completa a lichidelor; 2 cosuri asigura support pentru toate accesoriile din dotarea aspiratorului. Aspiratorul este montat pe un carucior robust din otel, echipat cu roti dotate cu frane pentru blocarea aspiratorului.

Aplicatii

Aspirarea uleiurilor si lichidelor de racire amestecate cu span metalic de la masinile de prelucrare prin aschiere. Recuperarea si filtrarea acestor lichide.

Timp redus de stationare a utilajelor de prelucrare

Realizarea de economii prin utilizarea de mai multe ori a aceluiasi lichid.

Posibilitatea de a aspira si a deversa in acelasi timp.