MEKA 200

Aspirator industrial trifazat pentru span si ulei.

Dotari Standard

Unitatea de aspirare este un motor cu turbina de tip blower: ventilatorul fiind direct montat pe axul motorului, acest tip de motor nu mai necesita un system de transmisie suplimentar, avand o rotatie de 2850 rpm. Din acest motiv nu are nevoie de mentenanta, fiind ideal pentru lucrul non-stop sau in conditii foarte grele. Este foatre rezistent si silentios in acelasi timp, avand un grad de protectie IP 55. O sita metalica cu capacitate de 40 litri, retine partile metalice, in timp ce uleiul curat se duce in containerul de ulei aflat sub sita, acesta avand o capacitate de 200 litri. Un filtru de polipropilena (eficienta 300 microni) asigura o filtrare ulterioara mai fina a uleiului.

Dupa aceea este posibila deversarea rapida a lichidului cu ajutorul pompei electrice de deversare (300 litri/min) prin intermediul unui furtun special pentru ulei, avand o lungime de 2 metri, dotat cu un pistol si valva.

Recipientul de colectare este confectionat din otel protejat cu un strat de polyester, avand o forma inclinatapentru a asigura deversarea completa a lichidelor; 2 cosuri asigura support pentru toate accesoriile din dotarea aspiratorului. Aspiratorul este montat pe un carucior robust din otel, echipat cu roti dotate cu frane pentru blocarea aspiratorului.

APLICATII


Aspirarea uleiurilor si lichidelor de racire amestecate cu span metalic de la masinile de prelucrare prin aschiere. Recuperarea si filtrarea acestor lichide.

Timp redus de stationare a utilajelor de prelucrare

Realizarea de economii prin utilizarea de mai multe ori a aceluiasi lichid.

Posibilitatea de a aspira si a deversa in acelasi timp.

Caracteristici tehnice

 

Tensiune

           Volt         
  HZ

400 3~
  50/60

Motoare

Nr.

1

Putere

KW
  HP

4
  5,5

Depresiune maxima*

mm.H2O

3200

Debit de aer maxim**

M3/h

300

Tip filtru

Cm2

8000

Capacitate lichid

litri

200

Capacitate solid

litri

40

Filtru PPL (optional)/eficienta

micron

300

(100 optional)

Debit pompa deversare

l/min

300

Diametru de aspirare

Ø

50

Nivelul de zgomot

dB(A)

74

Dimensiuni

cm.

120*65

Inaltime

cm.

145

Greutate

Kg.

130