Cu 100 de ani experiență ca specialist la nivel mondial în grupuri electrogene, parteneriatul dintre KOHLER și SDMO a intrat într-o nouă eră cu noua gamă de generatoare KD SERIES, echipate cu propriile sale motoare KOHLER. Gama oferă acum un singur punct de intrare pentru toate componentele principale ale grupurilor electrogene proiectate și fabricate în Europa.

Noile serii KD includ seturi de generatoare, cu puteri între 800 kVA și 4.200 kVA, funcționează cu ajutorul unei întregi noi linii de motoare Kohler G-Drive. Generatoarele sunt disponibile global sub numele Kohler și Kohler-SDMO și sunt proiectate cu scopul de a livra durabilitate extremă și încredere de folosire într-o varietate de aplicații și situații de urgență.

Industriile vizate includ: centre de date, sănătate, tratamente pentru apă, petrol și gaze, telecomunicații, minerit și altele. “Aceasta este o lansare de produs inedită și transformatoare”, afirmă Tom Cromwell, președintele grupului Kohler. “După un proces de dezvoltare global amănunțit plin de colaborări, suntem foarte încântați să scoatem pe piață această nouă linie de generatoare. Așteptăm un răspuns puternic la aceste noi și avansate generatoare care vor oferi beneficii cu privire la reducerile de costuri și o performanță fără egal pentru clienții noștri de pe mapamond”.

Utilizatorii noii serii KD vor regăsi reduceri esențiale de costuri în ceea ce privește eficiența superioară în consumul de combustibil, intervale extinse de service și economisirea spațiului. Noile generatoare sunt proiectate pentru a îndeplini regulile globale privind emisiile, putând fi customizate astfel încât să îndeplinească cerințele specifice ale utilizatorilor. Opțiuni multiple sunt disponibile pentru a asigura o performanță optimă pentru cele mai solicitante operațiuni.

Generatoarele sunt proiectate pentru condiții variate de temperaturi ambientale. Datorită tehnologiilor avansate și a sistemelor de control, dar și monitorizare a fiecărei componente, seria KD oferă o foarte înaltă calitate a puterii și cel mai rapid răspuns în conformitate cu cele mai riguroase standarde.

Gama de generatoare KD SERIES furnizează soluții fiabile caracterizate de un consum redus de combustibil, intervale lungi de întreținere și anduranță de neegalat pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv asistență medicală, centre de date, aeroporturi, industrie și centrale de producție a energiei.

Șase ani de cercetare și dezvoltare

Au fost necesari șase ani de cercetare și dezvoltare pentru crearea gamei KD SERIES. Fiecare componentă a fost proiectată în laboratoarele companiei pentru a se asigura că toate generatoarele din gamă oferă performanțe optime în timp ce îndeplinesc cele mai înalte standarde industriale.

Cerințe de calitate

Generatoarele din gama KD SERIES sunt proiectate din materiale durabile de o calitate înaltă pentru utilizare în cele mai solicitante medii. KOHLER-SDMO nu face compromisuri când vine vorba de calitatea produselor sale și conformitatea acestora cu standardele existente. Mai mult decât atât, nivelurile de siguranță și de utilizare a generatoarelor KD SERIES depășesc cerințele actuale.

Fiabilitate și performanță

Motoarele din dotare de putere mare fac generatoarele din gama KD SERIES deosebit de compacte: de la 1.100 kVA până la 1.800 kVA – în containere de 6 m și până la 2.800 kVA, în containere de 12,5 de metri.

Un produs de încredere în toate aplicațiile

Atenția este pusă în special pe calitatea energiei furnizate în sistemele tranzitorii. Această gamă Premium oferă frecvență și tensiune stabile și timp de răspuns redus.

O fuziune a puterii și tehnologiei

Toate generatoarele sunt testate în conformitate cu clasa G3 de performanță (ISO 8528-5) și obțin 100% acceptare de încărcare (Standardul NFPA110).

Cea mai mare gamă de putere de pe piață

  • De la 800 kVA până la 4200 kVA;
  • Putere maximă la temperatură ambientală ridicată;
  • Injecția common rail cu control electronic optimizează consumul și emisiile;
  • Factori ridicați de încărcare: 85% din aplicațiile de urgență și 75% în aplicații continue – permit dimensionarea optimă a instalării;
  • Control high-tech avansat și sistem de comunicare.

Click – Toată gama de generatoare de la Best Tools