Tehnologia digitala are o influenta tot mai puternica asupra activitatilor de zi cu zi în aproape toate sectoarele si aplicatiile, precum asistenta medicala, generarea de energie electrica, retelele sociale, telecomunicatiile, comertul si educatia. Avantajul principal al companiei Riello Group este prestigiul brand-urilor sale comerciale, atât în Italia, cât si în strainatate. Riello, Beretta, Thermital, Sylber, VOKERA si „Fit Service e Fontecal” înseamna o oferta multi-canal si multi-produs unde fiecare retea are propria sa strategie de marketing si de comunicare, în acelasi timp profitând de integrarea grupului.

Astazi, Riello Group este prezent în mod direct în cele mai importante si strategice piete cu 13 companii internationale si patru organizatii stabile. Mii de clienti din peste 60 de tari pot conta pe o distributie capitala exclusiva si pe o retea comerciala. În fiecare situatie, Riello Group a aratat cum sa te adaptezi la realitatile actuale ale pietei internationale, asigurând clientilor produse excelente si servicii de calitate superioara.

Multi Guard Industrial

Gama Multi Guard Industrial a fost dezvoltata special pentru a asigura continuitatea în toate sectoarele considerate critice datorita conditiilor specifice mediului sau al proceselor industriale care necesita protectie. Multi Guard Industrial este disponibila într-o versiune “stand alone” de 20 kVA si într-o versiune modulara între 20 si 160 kVA. Aceste doua versiuni sunt disponibile atât într-o configuratie cu o singura faza, cât si în configuratii cu iesire în trei faze.

Acest nivel ridicat de flexibilitate permite gamei Multi Guard Industrial sa accepte atât configurarile cu o singura faza, cât si pe cele cu trei faze fara a fi nevoie de set-up-uri speciale sau de interventia operatorului, asigurând compatibilitate deplina cu orice retea de alimentare cu energie.

Multi Guard

UPS-ul modular Multi Guard 15-120 kVA este scalabil în trei faze cu sistem de alimentare la energie neîntreruptibila, cu dubla conversie. Gamele sale de energie variaza de la 15 kVA la 120 kVA, oferind cea mai buna combinatie de fiabilitate, functionalitate si flexibilitate.

Arhitectura paralela a gamei Multi Guard adopta un stil sertar cu un design extrem de inteligent pentru a obtine maximul de energie disponibila si de surplus. Acesta este conceput special pentru a îndeplini cererile de protectie ale încarcaturilor critice din alte centre de date sau aplicatii importante. Fiecare modul are o capacitate energetica individuala de 15 kVA si un dulap standard care poate fi echipat cu pâna la 8 module pentru a ajunge la 120 kVA. În cazul în care sarcina ajunge la limita, modulele pot fi schimbate la cald pentru a permite continuitatea de energie fara alte întreruperi.

Multi Power

Gama Riello Multi Power (MPW) este cel mai nou UPS modular pentru centrele de date si alte încarcari critice. Multi Power este proiectat pentru protejarea oricaror încarcari critice de înalta densitate a computerelor si a mediului IT, realizând în acelasi timp maximul de disponibilitate. Gama MPW creste împreuna cu cerinte de business fara a supradimensiona UPS-urile – optimizeaza atât investitia initiala, cât si costul total de proprietate. De îndata ce cererea creste, solutia modulara Riello MPW poate extinde capacitatea sa de putere, mentinând cele mai înalte niveluri de protectie energetica, a disponibilitatii, a surplusului si a economiilor de investitii.

 

Click – Vezi toată gama de surse UPS Riello de la Best Tools