Sistem hidraulic de prindere HVZ GENIUS basic

Sistem hidraulic de prindere HVZ GENIUS basic

Pentru a se putea utiliza ii miniexcavatoare la montarea mecanica de pavele, am proiectat un cleite de montaj cu greutate redusa, HVZ GENIUS basic. Am pastrat caracteristicile "fratelui mai mare", HVZ GENIUS, adica eficienta ridicata ii conceptia inteligenta a sistemului hidraulic, care necesita un singur circuit hidraulic pentru efectuarea tuturor miicarilor cleitelui, chiar ii pentru schimbarea pozitiei de aiezare a pavelelor. Am adaugat un design inovator ii material de cea mai înalta rezistenta pentru a reduce greutatea pâna la aproximativ 240 kg.

Montarea mecanica a pavelelor în spic la 45 grade

 
Datorita celor mai bune rezultate în ceea ce priveite fixarea ii, ca atare, distributiei optime a sarcinilor, zonele cu trafic intens, cum ar fi platformele de depozitare a containerelor din porturi, strazile etc. sunt pavate cu pavele dispuse în spic. Modalitatea conventionala de montare mecanica a pavelelor în spic necesita un volum mare de munca manuala pentru adaugarea pavelelor cheie la iir în vederea realizarii complete a modelului în spic. Aceasta înseamna ca trebuie sa se monteze manual dale suplimentare pentru a se obtine un efect de anulare a gruparii pe întreaga suprafata.

Echipa de lucru trebuie sa monteze manual un numar de pâna la 6 dale suplimentare! Aceasta operatiune nu necesita doar timp ii o munca obositoare )efectuata în pozitia aplecat). În plus, este nevoie de un efort ridicat ii de logistica suplimentara pentru transportul a pâna la 6 dale în plus pe fiecare iir pâna la punctul de lucru.
 
Probst, unic furnizor de linii complete în domeniul montarii de pavele, ofera o solutie testata pe teren ii în acest scop: Cleitele de montat pavele HVZ Herringbone 45° - adecvat pentru utilizarea pe utilajele de montat pavele Probst VM, precum ii pe orice alt utilaj, cum ar fi miniexcavatoarele.

Probst se bazeaza pe multi ani de cunoaitere practica ii pe experienta valoroasa care însumeaza peste jumatate de milion de metri patrati de pavaje pe cele mai diverse iantiere de constructii din întreaga lume.

Cleitele de montat pavele HVZ Herringbone 45 Degree format preia modelul de montat paletizat în mod corespunzator (rotit la 45 de grade în palet fata de alinierea conventionala a dalelor la cleitele de montaj) cu putere ii siguranta din pachetul de pavele. Pavajul este montat astfel strat dupa strat, fara lucrari manuale suplimentare consumatoare de timp.

Rezultatul este nu doar performanta considerabil îmbunatatita în montarea pavajului, ci ii o reducere semnificativa a efortului depus de echipa de lucru.

Ca urmare a utilizarii acestei tehnici inovatoare, se pot monta peste 120 metri patrati de pavaj pe ora cu un utilaj de montaj Probst MV.