Dispozitiv pentru montat borduri VZ-H uni

Dispozitiv pentru montat borduri VZ-H uni

Cleite de montaj VZ-H uni

O mare varietate de elemente pentru constructii de drumuri ii civile, horticultura ii amenajari peisagistice, pot fi manipulate ii montate cu ajutorul acestui cleite multifunctional: borduri prefabricate, borduri de granit, ziduri de sprijin în forma de L, elemente de zid, blocuri din piatra naturala, pavele cu gazon etc. Posibilitati de reglare infinite - fara a modifica reglajele cleitelui, se pot prelua ii monta produse într-o gama de la 0 la 1.500 mm. Versiunea completa VZ-h uni-KV se livreaza cu 3 perechi de gheare de prindere din cauciuc, dispozitiv de prindere VZ-h uni, rotor

hidraulic continuu, suspensie universala pentru excavator ii set de furtunuri hidraulice (utilajul purtator trebuie sa dispuna de 2 circuite hidraulice separate pentru actionarea acestei versiuni complete). Versiunea de baza VZ-h uni BV include un dispozitiv de prindere VZ-h uni ii 2 perechi de gheare de prindere din cauciuc.

•    Ghearele de prindere standard sunt înlocuite cu gheare de prindere pentru pietre D(FS)-VZ-h pentru montarea de elemente de zid, pietre ii bolovani.

Accesoriu suplimentar: adaptor multifunctional de prindere EA(RG)-VZ-h) pentru montarea cu precizie a pâna la 6 pavele cu gazon (în functie de dimensiunile iirului) la o singura trecere. Adaptorul poate fi inversat, astfel încât sa se poata monta cu precizie milimetrica dale de mari dimensiuni cu ajutorul ghearelor de prindere din otel.
 

Catalog Page 5.29

Kerb Stone

VZ H-uni

Paver laying