TS 180 M

Aspirator industrial monofazat cu motor asincron cu turbina.

Unitatea de aspirare

Unitatea de aspirare este dotata cu o unitate de aspirare de tip motor cu turbina amplasata direct pe axul motorului, monofazat. Este o unitate astfel proiectata si construita pentru a nu necesita nici un fel de intretinere, in conditiile unei functionari de 24 ore pe zi.

O unitate de aspirare foarte silentioasa, dotata cu un intrerupator termic care opreste motorul in cazul supraincalzirii.. O valva de presiune asigura racirea constanta a motorului chiar si in cazuri de utilizare in conditii foarte grele.

Unitatea filtranta

Filtrul este plasat si protejat in incinta camerei de filtrare; filtrul este confectionat din poliester conductiv antistatic, dotat cu aripioare pentru a mari suprafata de filtrare (30.000 cm2) avand o efficienta marita de filtrare (1 micron).

Aparatul este dotat cu un scuturator manual al filtrului care ajuta operatorul sa curete filtrul eficient, printr-o simpla miscare in plan vertical, mentinand astfel filtrul curat. In acest fel va creste durata de viata afiltrului, mentinand ridicate performantele aparatului.

Unitatea colectoare

Materialul colectat este depozitat intr-un container confectionat din otel, dotat cu roti, avand o capacitate de 20 litri.

Aparatul este montat pe un sasiu de otel dotat cu roti antistatice, una dintre roti fiind dotata cu frana : toate partile metalice sunt acoperite cu vopsea epoxy si dotate cu impamantare.

Caracteristici tehnice

 

MODEL

TS 180 M

Tensiune

Hertz

230

50/60

Putere

KW

HP

1.8

2.4

Depresiunea maxima   pentru lucrul continuu

mm.H2O

1800

Debit max. de aer

M3/h

250

Tip filtru

Suprafata filtru

Material

 

Cm2

Cartus Antistatic polyester

30.000

Eficienta filtru

CAT (BIA) / micron

M

<1                                     

Debit aer pe   suprafata

M3/M2/h

83

Capacitate

Lt.

20

Diametru intrare

Æ

50

Nivel zgomot

Db(A)

72

Protectie

IP

55

Izolatie

Cl

F

Dimensiuni

cm.

55 x 48

Inaltime

cm.

115

Greutate

Kg.

30