M 450 S 100

Aspirator industrial monofazat cu trei motoare si cuva de 100 litri.

Aspirator industrial monofazat destinat pentru curatarea echipementelor si utilajelor in aproape toate domeniilor. Datorita capacitatii de a aspira in acelasi timp materiale solide, lichide si praf, fara a fi nevoie sa schimbam filtrul, aceste echipamente versatile reprezinta o solutie extrem de aplicabila intr-o gama vasta de utilizari

Unitatea de aspirare


Aspirarea este realizata cu ajutorul a 3 motoare by-pass, motoare cu perii, actionate de comutatoare independente. Capul motorului este  plin cu material fono absorbant pentru a se limita cat mai mult posibil nivelul de zgomot produs de echipament, si in acelasi timp realizat pentru a deflecta aerul rezultat catre sol astfel incat operatorul  sa nu fie deranjat si praful sa nu se ridice in zona respectiva. Panoul de control include trei comutatoare independente si un indicator de vacuum (luminos) extrem de folositor pentru a detecta o posibila colmatare a filtrului. Doua manere plasate de ambele parti ale capului motor asigura o ridicare facila ca acestuia pentru o posiblia inspectie sau inlocuire a filtrului.

Unitatea de filtrare


Unitatea de filtrare este protejata in interiorul camerei de filtrare construita din otel; filtrul este realizat din polyester, construit sub forma de buzunare pentru a mari suprafata de filtrare (20.000 cm2) si are o eficienta mare de filtrare (3 microni). Aspiratorul este dotat cu un sistem manual de scuturare a filtrului care asigura o curatare extrem de eficienta a acestuia prin intermediul unei miscari verticale de scuturare.  Realizarea unui grad ridicat de desparafuire a filtrului duce la cresterea duratei de viata a acestuia si mentine performantele de aspirare la un nivel foarte bun. Duza frontala de aspirare, realizata din aluminiu, cu diamentrul de 80mm este plasata sub filtru facand astfel posibila aspirarea in acelasi timp a prafului si a materialelor solide si lichide fara a mai fi nevoie sa schimbam sau sa scoatem filtrul si reducand implicit impactul asupra colmatarii filtrului.

Unitate de colectare

Praful si materialele aspirate sunt depozitate intr-un recipient realizat din otel cu capacitatea de 100 litri dotat cu roti de transport care faciliteaza operatoului o manipulare si o descarcare facila a acestuia. Cuva colectoare este dotata cu manere de transport astfel incat chiar daca nu se utilizeaza o punga de colectare montata in interior operatorul va putea extrem de usor sa descarce recipientul. Unitatea de aspirare este montata pe un sasiu realizat din otel extrem de robusta dotata cu roti pivotante si sisteme de franare si cos pentru accesorii ; in plus, toate partile metalice sunt vopsite epoxy.

Caracteristici tehnice

 

 

Tensiune

           Volt         
  HZ

230
  50

 

Motor

Tip

3    motoare by-pass

 

Putere

KW
  HP

3,45  
  4,5

 

Depresiune   maxima*

mm.H2O

2500

 

Debit   de aer maxim**

M3/h

540

 

Suprafata   filtranta  (pocket filter)

Cm2

20.000

 

Eficienta   de filtrare

CAT   (BIA)

L

>3   microni

 

Incarcarea   de aer pe filtru

M3/M2/h

270

 

Capacitate   container

Lt.

100

 

Diametru   de aspirare

Ø

80

 

Nivelul   de zgomot

dB(A)

76

 

Dimensiuni

cm.

58x60

 

Inaltime

cm.

135

 

Greutate

Kg.

65