M 235 S

Aspirator industrial monofazat cu 2 motoare.

Unitatea de aspirare

Unitatea de aspirareeste dotata cu doua motoare de aspirare tip by-pass, cu perii colectoare, actionate independent, montate intr-o carcasa de plastic insonorizata. Capul de aspirare este umplut cu material izolant fonic,pentru a limita cat mai mult posibil nivelul de zgomot, si proiectat special pentru a directiona aerul evacuat spre podea, pentru a nuderanja operatorul si pentru a nu elimina eventuale urme de praf in vecinatatea operatorului. Panoul de comanda include doua intrerupatoare independente, un indicator de vacuum, un semnal luminos care indica colmatarea filtrului. Doua manere laterale ajuta la ridicarea si indepartarea usoara a capului motor, pentru inspectarea si eventuala schimbare a filtrului.

Unitatea filtranta

 Filtrul este plasat si protejat in incinta camerei de filtrare; filtrul este confectionat din poliester, dotat cu aripioare pentru a mari suprafata de filtrare (20.000 cm2) avand o efficienta marita de filtrare (3 microni). Aparatul este dotat cu un scuturator manual al filtrului care ajuta operatorul sa curete filtrul eficient, printr-o simpla miscare in plan vertical, mentinand astfel filtrul curat. In acest fel va creste durata de viata afiltrului, mentinand ridicate performantele aparatului. Duza frontala de aspirare din aluminiu, de 80 mm in diametru, este situata sub camera filtranta, permitand astfel aspirarea in acelasi timp atat a prafului, materialului solid cat si a lichidelor fara a fi necesara inlocuirea sau indepartarea filtrului.

 Unitatea colectoare

 Materialul colectat este depozitat intr-un container confectionat din otel, dotat cu roti, avand o capacitate de 35 litri.

 Aparatul este montat pe un sasiu de otel dotat cu roti antistatice, una dintre roti fiind dotata cu frana : toate partile metalice sunt acoperite cu vopsea epoxy.

Caracteristici tehnice

 

MODEL

 

M 235 S

Tensiune

By-pass motors

N.

2 (single phase)

Putere

KW

HP

2,3

3

Depresiune maxima*

mm.H2O

2.500

Debit maxim de aer**

M3/h

360

Suprafata filtru (pocket filter)

  Cm2

20.000

Eficienta filtru

CAT (BIA) / micron

L / G

3

Debit de aer in filtru

M3/M2/h

180

Capacitate

Lt.

35

 

Diam. Duza intrare

Æ

80

Nivel zgomot

dB(A)

74

Dimensiuni

cm.

50 x 60

Inaltime

cm.

120

Greutate

Kg.

35