DELTA II

Cea mai evoluata maiina de polizat cu doua viteze disponibila. Gama larga de accesorii de polizat ii optiunile de exploatare confera maiinilor DELTA o mare adaptabilitate.

Acestea pot poliza marea majoritate a pardoselilor, inlusiv beton, mozaic ii asfalt. Maiinile de polizat DELTA sunt ideale pentru prelucrarea suprafetelor, anterior aplicarii de raiini epoxidice sau a altor acoperiri similare.

Vor îndeparta eficient depunerile de cauciuc, adezivi, acoperiri bituminoase ii mâzga solidificata de pe pardoseala fabricilor.

Maiinile de polizat DELTA sunt incredibil de uior de utilizat ii pot fi folosite împreuna cu un aspirator industrial pentru a asigura un mediu de lucru fara degajari de praf. Nivelul de vibratie ii zgomot a fost redus la minim, pentru siguranta ii confortul operatorului.

Forma triunghiulara unica a uneltelor de polizat creite performanta maiinii, iar suprapunerea pe care acestea o creeaza previne formarea “urmelor inelare” asociate în mod normal maiinilor de polizat cu capete duble. Finisarea obtinuta cu DELTA este foarte fina ii fara dâre, necesitând un strat minim de acoperire pentru a o proteja ulterior.

 

 

DATE TEHNICE

 

Latime de lucru

490 mm

Tensiune

400 V, 50/60 Hz, three phase

Motor

6.8 / 8.0 kW (double speed)

Inaltime

115 cm

Lungime

105 cm

Latime

66 cm

Greutate

175 kg

Rotatii doua viteze

1000 / 2000 rpm

Rotatii o singura viteza

2000 rpm