Ediția din 2019 a Expoziției de energie electrică din Orientul Mijlociu a avut loc la World Trade Center Dubai, în perioada 5-7 Martie. KOHLER-SDMO a fost unul dintre cei doi sponsori de platină ai acestui eveniment important din industrie, unde s-a prezentat cu grupuri electrogene de ultimă generație. Dar surprizele nu s-au oprit aici.

 

Join The Powerful

KOHLER-SDMO a ieșit în evidență nu doar datorită generatoarelor ultraperformante pe care le produce, ci a impresionat și prin noul parteneriat încheiat cu echipa de fotbal Manchester United. Colaborarea dintre cele două brand-uri de renume mondial s-a dovedit a fi una de mare succes,  întărindu-i producătorului de grupuri electrogene poziția în topul companiilor din domeniu. Unii vizitatori norocoși au avut șansa de a câștiga un tricou al echipei de pe ”Old Trafford”, semnat de jucătorul Anthony Martial.

 

 

Soluții prezentate

Salonul Middle East Electricity din Dubai și-a deschis porțile marți, 5 martie. Evenimentul a reprezentat o ocazie unică pentru KOHLER-SDMO și alți profesioniști care își desfășoară activitatea pe piața de energie electrică. Expoziția a fost o punte importantă în încercarea lor de a-și implementa propriile soluții în Orientul Mijlociu. Vedeta expoziției a fost grupul electrogen KD1500, unul dintre pilonii strategiei de dezvoltare a producătorului.

 

Nu au lipsit din ecuație nici inovațiile în materie de grupuri electrogene.  KOHLER-SDMO a prezentat în premieră mondială noile modele J110 și M138. Acestea ies în evidență printr-un design nou și o ergonomie pentru performanțe și mai mari.

 

KOHLER-SDMO a valorificat parteneriatul cu clubul de fotbal Manchester United. Asociindu-se cu valorile acestei echipe legendare, KOHLER reușește să evidențieze propria sa viziune industrială și angajamentul zilnic de a proiecta produse inovatoare, fiabile și durabile.

 

 

Grupuri Electrogene Best Tools