Cos.Eco

Cos.Eco este o companie specializata in proiectarea si construirea unor echipamente foarte eficiente pentru colectarea si transportul deseurilor precum: compactoare deseuri de categorie mica, medie si mare, prescontainere, bene basculabile, spalatoare de containere si multe altele.

Bazele companiei au fost puse, de catre Nicola Farella si Donao Debemardis, la inceputul anilor ’70 cand au infiintat Dicar, o companie producatoare de echipamente pentru transport marfuri. Odata cu trecerea timpului, dar si cu dezvoltarea companiei, Dicar si-a concentrat eforturile in punctele sale forte, conducand astfel la crearea primului echipament de colectare a deseurilor. La mijlocul anilor ’90, Dicar si-a schimbat numele in Cos.Eco.

Cos.Eco si-a consolidat in continuu pozitia prin intermediul folosirii unor tehnologii inovatoare dar si procese de fabricatie de ultima generatie. De fapt, ciclul de productie este complet si incepe de la procesul initial de finisare a materiilor prime, asamblarea componentelor, vopsirea, instalarea componentelor hidraulice si electronice, pana la stadiul de testare finala a produsului in sine.

Compania si-a consolidat propria directie datorita tehnologiei masinilor, dar si a procesului tehnologic de productie, existand la momentul actual o retea complexa de vanzari la nivel global, fiind prezenta in peste 25 de tari din intreaga lume. Importatorul echipamentelor Cos.Eco in Romania este compania B.T. Best Tools Company, care activeaza pe piata inca din anul 2006. Compania detine o experienta indelungata, atat in domeniul vanzarilor cat si in asigurarea serviciilor post-vanzare. Obiectul principal de activitate il reprezinta importul si distributia echipamentelor de curatenie si salubrizare, al grupurilor electrogene si al utilajelor pentru constructii.