Inchirieri

Best Tools ofera spre inchiriere generatoare de curent, generatoare electrice precum si echipamente si utilaje profesionale,

Pentru a discuta un proiect va rugam sa ne contactati la:

Telefon: 0757.068.068 sau 0747.337.388

 

Email: vanzari@best-tools.ro

 

 

SOLUŢII PROFESIONALE ÎNCHIRIERI

 

Best Tools Company detine cel mai nou parc de grupuri electrogene destinate inchirierii din Romania si unul dintre cele mai mari in ceea ce priveste numarul de unitati disponibile ce pot fi utilizate intr-o gama vasta de aplicatii:

 

                - concerte si evenimente

                - oragnizari de santier

                - efectuarea de teste si probe cu echipamente

                - furnizare de energie electrica in zone izolate sau in zone cu caderi frecvente de tensiune

                - aplicatii de stand-by

 

 

Flota de inchiriere Best Tools curpinde un numar de peste 80 de generatoare insonorizate si turnuri de lumina cu puteri cuprinse intre 12kVA – 1250kVA. Rezervoarele de combustibil au capacitate intre 500-5.000 litri, cabluri si tablouri de distributie. De asemenea, avem disponibila o unitate Load Bank (banc de testare) cu o putere de 1.200 kVA utilizata operatiuni de punere in functiune si efectuare de probe.

 

Grupurile KOHLER-SDMO au asigurat furnizarea de energie electrica in cadrul diverselor evenimente si concerte cum ar fi: Neversea, Electric Castle, Europa FM, Afterhills, Blaj Alive, Depeche Mode, Airfield Sibiu, Andreea Boceli, Cretive Fest, Forta ZU etc dar si pentru aplicatii in domeniul constructiilor sau industrial.

 

Standarde inalte de calitate

Generatoarele disponibile sunt fabricate in cele 4 fabrici ale KOHLER SDMO din Franta si au fost proiectate și pentru a functiona in condiții de mediu solicitante. Datorită tehnologiei avansate și a sistemelor de control și monitorizare a fiecărei componente, generatoarele oferă o foarte înaltă calitate a puterii furnizate și cel mai rapid răspuns în conformitate cu cele mai riguroase standarde. 

 

Consum de combustibil redus

Utilizatorii vor regăsi reduceri esențiale de costuri în ceea ce privește eficiența superioară a consumului de combustibil, intervale extinse de service precum si dimensiuni de gabarit extrem de reduse. 

 

Tehnicienii Best Tools va stau la dispozitie 24/7 pentru a va asigura consultanta si service la cel mai inalt nivel (inclusiv transport, descarcare/incarcare, punere in functiune, asigurarea serviciilor de alimentare cu combustibil, asigurarea mentenantei periodice)

  

Cere oferta

R110C3

Rental R110C3- 2

Rental R110C3- 1

RL12 Turn de lumina