Masini de spalat pardoseli cu om la bord gama TERA.

Masinide spalat pardoseli cu om la bord din gama foarte mare

EFICIENTA, PUTERNICA SI REZISTENTA

TERA este cea mai mare masina de spalat pardoseli produsa de catre RCM, destinata in special suprafetelor mari si foarte mari.Exista disponibile trei variante constructive: latimi de lucru de 1100 mm respectiv 1300 mm cu doua respectiv trei discuri sau 1100 mm cu perii rola. Rezervorul de 280 litri si bateriile de mare capacitate 36V-525Ah permit o autonomie foarte mare de lucru de pana la 4h40’. Rotile mari si sasiul robust din otel permit lucrul in cele mai grele conditii.Dispozitivul de maturat (optional) permite totodata maturarea unor mici resturi pe pardoseala, concomitent cu functia de spalare.

 Optiuni:


 Un set complet de accesorii permit sa va personalizati propria masina: o mare varietate de perii, pad-uri si suporti de pad, etc.

Reducerea costurilor


Aceasta functie permite alegerea si setarea parametrilor de lucru functie de conditiile de lucru. Astfel, va permite tinerea costurilor sub control.  

Modul ECO

Modul „curatenie de intretinere” lucreaza cu un impact asupra mediului redus. Aceasta functie reduce automat consumul de apa, energie si nivelul de zgomot dar creste durata de lucru.

Performante de lucru imbunatatite

Acest sistem permite asigura utilizarea de papa si detergent in cantitatile minim necesare pentru obtinerea unor rezultate optime. Acest sistem creste autonomia de lucru si reduce impactul asupra mediului.

Rapida si sigura

Un selector electronic permite setarea diferitelor viteze. Pentru a garanta siguranta utilizatorului in orice circumstante, viteza este redusa automat in curbe, iar sistemul de franare este hidraulic.

Tractiune pe rotile din spate

Tractiunea pe rotile din spate, unica in gama, permite urcarea unor pante cu gradient mare si chiar si pe suprafete ude. Optional

Performante excelente de uscare

Doua motoare electrice de aspirare in trei trepte permit o aspirare foarte puternica, rezultand uscarea perfecta a suprafetei. Pozitionarea lor permit accesul facil, neavand nevoie de intretinere.

Protectie motoare de aspirare


Un fitru de poliester, usor de demontat si de curatat, protejeaza motoarele de aspirare impotriva prafului, rezultand astfel o durata de viata crescuta si costuri de intretinere reduse.

Baterii de tractiune

TERA a fost proiectata sa utilizeze diferite tipuri de baterii, pentru o autonomie cat mai mare.  

Intretinere facila

TERA a fost conceputa pentru a reduce costurile post-vanzare. Pentru a face intretinerea zilnica mai usoara, componentele care necesita mentenanta zilnica au fost realizate in culoarea galbena.

Date tehnice

    1102N 1303N

 

Performante orare

Latime de spalare

 

M2/h

mm

 

8800

1100

 

10400

1300

Latime de uscare

mm

1200

1360

Numar/tip perii

 

2-disc

3-disc

Rezervor apa curata

l

280

280

Rezervor recuperare

l

305

305

Tensiune

V

36

36

Putere totala

W

4100

4600

Baterii

 

V-Ah (5h)

36-525

36-525

Tractiune 

 

electronic forward

electronic forward

Dimensiuni 

mm

2060x1200x1550

2060x1360x1550

Greutate in conditii de lucru

Kg

1560

1595