KOHLER-SDMO

Grupul KOHLER reprezinta o companie globală ce ofera si soluții de electroalimentare încă din anul 1920, Kohler produce echipamente de încredere, inteligente, ce inglobeaza tehnologie avansată și oferta suport post-vânzare in intreaga lume. Achiziția de catre KOHLER a celui mai mare producator de grupuri electrogene din Europa, respectiv SDMO Industries în anul 2015 face din companie unul din cei mai mari fabricanți de generatoare industriale la nivel global. Companiile au combinat 150 de ani de experiență în industria echipamentelor ce produc energie electrica și beneficiază acum de departamente R&D, capacitati de productie, canale de distributie asigurare service si reparații.

Când este nevoie de servicii post vanzare, grupul Kohler detine o infrastructură de distribuție ce constă în peste 800 de întreprinderi ce oferă disponibilitate a pieselor timp de 24/7. Tehnicienii distribuitorilor sunt instruiți în fabrici pentru a putea oferi asistență rapidă și precisă și au experiență în integrarea echipamentelor.

La sfarsitul anului 2016, Kohler a lansat, in cadrul unui eveniment global, o nouă gamă de motoare si generatoare industriale. Noile serii KD includ seturi de generatoare cu puteri între 800 kVA și 4200 kVA, care funcționează cu ajutorul unei întregi noi linii de motoare Kohler G-Drive, lansate de asemenea la acest eveniment. Generatoarele vor fi disponibile global sub numele Kohler și Kohler-SDMO și sunt proiectate cu scopul de a livra durabilitate extremă și încredere de folosire într-o varietate de aplicații și situații de urgență.

SDMO are o experiență de 50 de ani în producția grupurilor electrogene, reprezentând o alternativă eficientă în cazul unei pene de curent, pentru aplicații în locații izolate dar și în regim de producție cu operare 24/7. Dinamismul personalului şi flexibilitatea în procesul de producție au condus SDMO către inovaţie. Compania s-a axat pe dezvoltarea rețelei de distribuție și pe o politica de service activ, două dintre valorile sale principale. Energia înseamnă viață, iar SDMO creează echipamente pentru confortul și siguranța tuturor.

 

Prezentare KOHLER-SDMO