fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Automaturatoare Bucher CityCat 5006

Masina de maturat compacta 5 mc. CityCat 5006 are un motor diesel de 118 kW care indeplineste cerintele stricte ale standardului de emisii Euro 6. Este cea mai mare automaturatoare din gama compacta Bucher Municipal.

*Pentru cotatii de pret si alte detalii despre utilaj, contacteaza-ne.

Product Description

CityCat 5006: solutia completa in clasa compacta

Masina de maturat CityCat 5006 reprezinta un etalon pentru maturatorile compacte datorita constructiei sale exceptionale si tehnologiei de pionierat. CityCat 5006 are un motor diesel de 118 kW care indeplineste cerintele stricte ale standardului de emisii Euro 6. Datorita puterii de aspirare mare si a buncarului cu o capacitate de stocare impresionanta, masina stabileste noi standarde cand vine vorba de performanta si autonomie.

Confort si practicalitate

Masina de maturat Bucher CityCat 5006 le ofera operatorilor un grad ridicat de comfort. Condusul utilajului de salubrizare este unul foarte placut, de asemenea. La aceste caracteristici se adauga si configuratia cabinei, care poate fi echipata, la cerere, cu trei locuri si care are ferestre generoase care permit o vizibilitate sporita, caracteristica de baza in cazul acestui tip de utilaj. Dimensiunile compacte si directia pe patru roti confera maturatorii CityCat 5006 o manevrabilitate extraordinara si stabilitate maxima.

 Specificatii

Automaturatoarea CityCat 5006 este utilajul cu cele mai mari dimensiuni din categoria masinilor de maturat compacte produse de Bucher Municipal. Cu o lungime ce nu atinge 5m, o latime de 1,8m si inaltime de 2,5m, maturatoarea are un buncar de reziduuri de aproape 6mc si o sarcina utila de 5000kg. La fel ca si celelalte modele de automaturatori din gama Bucher, CityCat 5006 poate fi dotata cu plug/perie de zapada sau imprastietor de material antiderapant pe timpul sezonului rece.

Daca ai intrebari despre aceasta masina de maturat sau oricare dintre utilajele de salubrizare, contacteaza-ne. Un reprezentant Best Tools te va ajuta sa gasesti solutia perfecta pentru necesitatile tale. 

Search