Autogunoiera K2S

Autogunoiera mica

Compactorul de deseuri K2S este un echipament construit prin utilizarea de tehnici de fabricatie adecvate si este conceput pentru colectarea deseurilor solide si diferentiate.

Caroseria monococa (care include capacul din spate) are o anumita forma, cu o usoara ridicatura in partea din spate pentru a facilita cuplarea directa cu vehicule de dimensiuni mai mari si sa acorde o mai buna retentie a apei murdare.

Compactarea deseurilor este realizata de catre un sistem mono-lopata, ancorat si articulat pe partea superioara a compactorului, care este operat de doi cilindri hidraulici cu efect dublu.

Ciclul de compactare a deseurilor poate fi realizat atât manual si semi-automat, cat si complet automat.

Descarcarea deseurilor se realizeaza prin intermediul unei placi de expulzare, amplasata in interiorul corpului, care aluneca prin intermediul unor role si / sau patine, pe doua ghidaje plasate pe laturile buncarului colector si este operata in mai multe etape de un cilindru cu efect dublu care genereaza, de asemenea, o contra-presiune in timpul operatiei de incarcare a deseurilor.

K2S este prevazuta cu un lift pentru pubele 120/240/360 litri si containere 1100 litri cu patru roti. Acest echipament se poate personaliza in functie de nevoile clientilor.