Autogunoiera Geesink Mini

Puterea, fiabilitatea, duritatea si inteligenta sunt calitatile ce definesc produsele Geesink. Mulți dintre clienții noștri se confruntă cu provocări dificile în gestionarea deșeurilor. Cu toate acestea, vehiculele Geesink sunt puternice și îndeplinesc cerintele oricat de exigente ar fi ele, nefăcând compromisuri în ceea ce privește calitatea.

 

Deșeurile sunt materii prime valoroase, un mijloc de a crea noi produse. In gama Geesink MINI  sunt autogunoiere robuste și de încredere,  care ajuta clienții să revoluționeze industria deșeurilor. Geesinknorba este unul dintre brandurile fruntase în ceea ce privește provocările legate de mediu. Începând cu anul 2001, brand-ul produce autogunoiere hibride de ultimă generație. Iar cel mai iovativ produs din portofoliu este un GPM MINI complet electric.

 

Avantajele Geesink MINI sunt numeroase: compacte, cu greutate redusă, ușor de condus si manevrat, proiectate special pentru colectarea deșeurilor menajere. Acestea utilizează încărcătorul pentru spate din gama Geesink, inclusiv mecanismul special de compactare Geesink. Dimensiunile sale mici și greutatea mai ușoară îl fac foarte manevrabil și permit montarea pe șasiu de la 7,5 tone. MINI-ul este disponibil în capacități de: 5, 6 și 7 m³.

 

MIC ȘI FLEXIBIL Vehiculul are o lățime de numai 2 metri și o înălțime de doar 3 metri. Aceasta înseamnă că oferă o soluție ideală de gestionare a deșeurilor pentru zone urbane dens populate, pline cu străzi și poduri înguste. Fiind mic și flexibil, vehiculul este capabil să ajungă în zone care nu sunt accesibile pentru vehiculul mediu de colectare a deșeurilor. Aceasta include locații de munte, parcuri de vacanță, campinguri și fabrici industriale de producție.

 

MINI este echipat cu un dispozitiv integrat de ridicare, având marele avantaj al unei mici încărcături în spate. GPM MINI este ideal pentru colectarile naționale. Acest dispozitiv de ridicare este capabil să golească recipiente între 120 și 1.100  litri într-o singură mișcare, sporind semnificativ productivitatea pe traseu.

 

SIGURANȚĂ PENTRU UTILIZATORI Senzorii cu infraroșu optimizează activitățile sistemului și siguranța operatorului. La intrarea în zona infraroșu, mecanismul de compactare își încetează imediat activitatea. Operatorii pot diagnostica și manipula cu ușurință toate componentele majore ale vehiculului prin afișajul din cabină. Erorile posibile pot fi rezolvate utilizând afișajul din cabină sau din altă locație prin intermediul serviciului de asistență la distanță sau prin intermediul modemului opțional.