Autogunoiera Norba MF

 

Inteligente și cu dimensiuni reduse, autogunoierele Norba răspund cerințelor de eliminare a deșeurilor moderne. Pe măsură ce lumea devine din ce în ce mai urbanizată, seria Norba Multi Fraction este o soluție practică: colectarea separată a deșeurilor.

 

Încărcătorul din spate este compus din două compartimente separate și etanșe, care pot fi operate independent. Norba Multi Fraction oferă o gamă largă de vehicule flexibile și funcții inteligente pentru a ajuta la eliminarea responsabilă a deșeurilor.

 

PRIETENOASE CU MEDIUL Deoarece majoritatea clienților nostri setează trenduri în revoluționarea managementului deșeurilor, autogunoierele Norba stimulează inovația. Prin capacitatea de a colecta și gestiona în mod individual deșeurile, utilizarea încărcătorului din spate generează oportunități de reciclare avansate. Încărcătorul din spate multifuncțional standard este alcătuit din două compartimente etanșe, fiecare având propriul mecanism de presare. Acest lucru asigură faptul că nu există niciun risc de contaminare încrucișată, nici măcar atunci când deversați deșeurile la depozitul de deșeuri sau în incinerator.

 

Un alt element ecologic este sistemul SmartPack, care necesită doar o cantitate minimă de energie de la motor pentru o funcționare eficientă. Cu acest sistem, puteți să vă optimizați colectarea deșeurilor la o eficiență maximă a consumului de combustibil și să lucrați mai ecologic.

 

FLEXIBILITATE MĂRITĂ Cu seria Multi Fraction puteți colecta simultan două fracții diferite. Dacă doriți să separați în continuare colectarea deșeurilor, această unitate este alegerea ideală. Opțional, puteți adăuga un suport de colectare a deșeurilor între caroserie și cabina acestui încărcător pentru spate. În timp ce diferite zone de colectare prezintă diferite tipuri și cantități de deșeuri, am proiectat încărcătorul din spate pentru a fi flexibil cu această cerere. Prin urmare, volumul corpului variază între 11 și 24 m3. Autogunoierele sunt flexibile și sigure, fiind fabricate din oțel de înaltă rezistență pentru a îmbunătăți aceste calități. Acestea sunt dotate cu panouri de control inteligente pentru a oferi o operațiune cât mai sigură posibil.