Autogunoiera K6S

Autogunoiera mare

K6 S este un vehicul proiectat pentru colectarea si transportul deseurilor solide urbane. Scopul principal al acestui vehicul este sa primeasca deseurile generate in una sau mai multe zone de colectare a deseurilor de la vehiculele de dimensiuni mici si medii astfel evitand transfer lung pentru colectoarele mici.

Sistemul de compactare a deseurilor este de tip articulat mono-lopata (carucior si lopata) operat de cilindri hidraulici. Miscarea sincronizata genereaza o presiune dubla asupra deseurilor realizandu-se un grad ridicat de compactare. Operatiunea de compactare poate fi, in mod alternativ, realizata manual, semi-automat, automat si sincronizate cu miscarile liftului.

Descarcarea deseurilor este facuta prin intermediul placii de expulzare care este localizata in interiorul corpului si care genereaza o contra-presiune la incarcarea deseurilor asigurand un grad ce compactare ridicat. Placa de expulzare este proiectata si fabricata prin utilizarea de materiale de inalta calitate adecvate pentru a garanta o fiabilitate ridicata, o durata lunga de functionare si pentru a optimiza timpii de colectare a deseurilor.

Acest echipament se poate personaliza in functie de nevoile clientilor