Autogunoiera Norba

 

Autogunoierele Norba răspund cerințelor de eliminare a deșeurilor moderne. Pe măsură ce lumea devine din ce în ce mai urbanizată, seria autogunoierelor Norba prezintă o soluție eficientă.

 

USOARA SI RAPIDA  Fiind un vehicul compact, autogunoiera Norba este rapidă și ușoară, având în spate un încărcător creat din materiale ușoare. Are un singur strat de tablă și o distribuție îmbunătățită a greutății, ceea ce duce la o sarcina utilă crescuta. Corpul este proiectat astfel încât vehiculul să utilizeze cât mai puțină energie posibil și este dotat cu un sistem electric și hidraulic îmbunătățit.

 

încărcătorul din spate oferă unul dintre cele mai rapide cicluri de pe piață, și anume un timp impresionant de 16-18 secunde. În plus, vehiculul conține un mecanism rapid și eficient de ,,alunecare și curățare”, ceea ce înseamnă că deșeurile colectate vor fi procesate fără probleme. Pentru o manipulare cât mai eficientă, există posibilitatea selectării a 10 niveluri diferite de colectare, în funcție de tipul deșeurilor. Pentru încărcarea manuală, se coboară clapa din spate. Corpul este disponibil în volume între 9 m³ și  28m³ .