M 280 WD AIR 2V

Aspirator industrial actionat de aer comprimat cu doua turbine Venturi.

UNITATEA DE ASPIRARE

M 280 WD AIR V2 este un aspirator actionat de catre doua unitati de aspirare Venturi (actionate de aerul comprimat, fara a utiliza componente electrice), plasata in interiorul unei carcase rezistente de metal, fiind astfel protejata; amortizoare special de zgomot reduc zgomotul in limitele standardelor privind securitatea muncii iar aerul evacuate este dirijat in jos, pentru a nu deranja operatorul si pentru a evita ridicarea prafului. Panoul de control include un indicator al presiunii aerului (pentru a verifica presiunea aerului intrat) precum si un indicator de vacuum, pentru a putea identifica eventuale blocari ale filtrului. Aparatul este dotat cu doua manere pentru eliberarea containerului de gunoi si doua cleme pentru eliberarea capului de aspirare.

Unitatea filtranta

Filtrul de polyester in forma de cos, plasat si protejat in interiorul camerei de aspirare, asigura o eficienta a filtrarii foarte ridicata (clasa L, 3 microni). Aparatul este dotat cu un scuturator manual al filtrului care ajuta operatorul sa curete filtrul eficient, printr-o simpla miscare in plan vertical, mentinand astfel filtrul curat. In acest fel va creste durata de viata afiltrului, mentinand ridicate performantele aparatului. Duza de aspirare frontala, realizata din aluminiu si plasata sub camera de filtrare, face posibila aspirarea in acelasi timp atat a prafului cat si a lichidelor si solidelor fara a fi nevoiti sa schimbati filtrul sau sa-l scoateti.

UNITATEA COLECTOARE

Materialul colectat este depozitat intr-un container confectionat din otel inoxidabil, dotat cu roti, avand o capacitate de 80 litri. Aparatul este montat pe un sasiu de otel dotat cu roti antistatice, una dintre roti fiind dotata cu frana : toate partile metalice sunt acoperite cu vopsea epoxy si dotate cu impamantare.

CARACTERISTICI TEHNICE

 

Unitate aspirare

 

Tip

 


  2 Venturi


Presiune operare


Bar


6


Debit aer necesar

 

M3/h

 

 

150

 


Depresiune maxima*


mm.H2O


4.500


Debit de aer maxim**


M3/h

 

340


Tip filtru


tip


Sac - poliester


Suprafata filtrare


Cm2


8000


Eficienta filtrare


Micron