M 235 S AIR

Aspirator industrial actionat de aer comprimat.

UNITATEA DE ASPIRARE 

M 235 S AIR este un aspirator actionat de catre o turbine puternica de aspirare Venturi (actionata de aerul comprimat, fara a utiliza componente electrice), plasata in interiorul unei carcase rezistente de metal, fiind astfel protejate; amortizoare special de zgomotreduc zgomotul in limitele standardelor privind securitatea muncii iar aerul evacuate este dirijat in jos, pentru a nu deranja operatorul si pentru a evita ridicarea prafului. Panoul de control include un indicator al presiunii aerului (pentru a verifica presiunea aerului intrat) precum si un indicator de vacuum, pentru a putea identifica eventuale blocari ale filtrului. Aparatul este dotat cu doua manere pentru eliberarea containerului de gunoi si doua cleme pentru eliberarea capului de aspirare.

Unitatea filtranta


Filtrul de polyester in forma de stea, plasat si protejat in interiorul camerei de filtrare, asigura o suprafata de filtrare de 20.000 cm2 si o eficienta a filtrarii foarte ridicata (clasa L, 3 microni). Aparatul este dotat cu un scuturator manual al filtrului care ajuta operatorul sa curete filtrul eficient, printr-o simpla miscare in plan vertical, mentinand astfel filtrul curat. In acest fel va creste durata de viata afiltrului, mentinand ridicate performantele aparatului. Duza de aspirare frontala, realizata din aluminiu si plasata sub camera de filtrare, face posibila aspirarea in acelasi timp atat a prafului cat si a lichidelor si solidelor fara a fi nevoiti sa schimbati filtrul sau sa-l scoateti.

UNITATEA COLECTOARE

Materialul colectat este depozitat intr-un container confectionat din otel inoxidabil, dotat cu roti, avand o capacitate de 35 litri. Aparatul este montat pe un sasiu de otel dotat cu roti antistatice, una dintre roti fiind dotata cu frana : toate partile metalice sunt acoperite cu vopsea epoxy si dotate cu impamantare.

CARACTERISTICI TEHNICE 

Unitate aspirare

Tip

Venturi – 1 buc

Presiune operare

Bar

6

Debit aer necesar

M3/h

75

Depresiune maxima*

mm.H2O

5000

Debit de aer maxim**

M3/h

150

Suprafata filtranta  (pocket filter)

Cm2

20.000

Eficienta de filtrare

CAT (BIA)

L

Incarcarea de aer pe filtru

M3/M2/h

50

Capacitate container

Lt.


35