M 220 S AIR

Aspirator industrial actionat de aer comprimat.

UNITATEA DE ASPIRARE


MASTERVAC M 220 S AIR este un aspirator actionat de catre o unitate de aspirare Venturi (actionata de aerul comprimat, fara a utiliza component electrice), plasata in interiorul unei carcase rezistente de metal, fiind astfel protejata; amortizoare special de zgomot reduc zgomotul in limitele standardelor privind securitatea muncii iar aerul evacuate este dirijat in jos, pentru a nu deranja operatorul si pentru a evita ridicarea prafului. Panoul de control include un indicator al presiunii aerului (pentru a verifica presiunea aerului intrat) precum si un indicator de vacuum, pentru a putea identifica eventuale blocari ale filtrului. Aparatul este dotat cu doua manere pentru eliberarea containerului de gunoi si doua cleme pentru eliberarea capului de aspirare.

Unitatea filtranta

Filtrul de polyester in forma de stea, plasat si protejat in interiorul camerei de filtrare, asigura o suprafata de filtrare de 30.000 cm2 si o eficienta a filtrarii foarte ridicata (clasa M, 3 microni). Aparatul este dotat cu un scuturator manual al filtrului care ajuta operatorul sa curete filtrul eficient, printr-o simpla miscare in plan vertical, mentinand astfel filtrul curat. In acest fel va creste durata de viata afiltrului, mentinand ridicate performantele aparatului. Duza de aspirare frontala, realizata din aluminiu si plasata sub camera de filtrare, face posibila aspirarea in acelasi timp atat a prafului cat si a lichidelor si solidelor fara a fi nevoiti sa schimbati filtrul sau sa-l scoateti.

UNITATEA COLECTOARE


Materialul colectat este depozitat intr-un container confectionat din otel inoxidabil, dotat cu roti, avand o capacitate de 20 litri. Aparatul este montat pe un sasiu de otel dotat cu roti antistatice, una dintre roti fiind dotata cu frana : toate partile metalice sunt acoperite cu vopsea epoxy si dotate cu impamantare.

 CARACTERISTICI TEHNICE

Unitate aspirare

Tip

Venturi

Presiune operare

Bar

6

Debit aer necesar

M3/h

75

Depresiune maxima*

mm.H2O

5000

Debit de aer maxim**

M3/h

150

Suprafata filtranta  (pocket filter)

Cm2

30.000

Eficienta de filtrare

CAT (BIA)

M

Incarcarea de aer pe filtru

M3/M2/h

50

Capacitate container

Lt.

20